Inaktiv platsannons

Erfaren skjutstativförare till Göteborg!

Aditro Logistics söker efter en Erfaren skjutstativförare till Göteborg!.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på !

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av skjutstativtruck och söker efter ett arbete där du jobbar mot tydliga mål? Just nu söker våra kunder i Göteborg en erfaren skjutstativförare där din huvudsakliga arbetsuppgift är truckkörning. Vi ser det dock som viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt då arbetet kan innebära andra uppgifter såsom plock, pack, sortering och lastning. Stor del av arbetet sker med truck, därmed är det även viktigt att du har ett stort säkerhetstänk.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:
- Köra skjutstativtruck
- Ta emot leveranser
- Plocka och packa varor
- Lossa och sortera varor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag – fredag, alternativt kvällstid.
Placering: Torslanda.

Din profil
Vi söker dig som är effektiv, noggrann, har en positiv inställning och en god arbetsmoral. Då du ingår i ett arbetsteam ser vi att du är en god lagspelare samtidigt som du inte har några svårigheter att arbeta självständigt. För rollen söker vi dig med erfarenhet av skjutstativtruck. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och inställning.

För att vara aktuell för rollen behöver du:
- Ha truckkort och minst 1 års erfarenhet av att köra skjutstativ.
- Behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- Ha erfarenhet av lagerarbete, terminal eller dylikt

Vidare är det även meriterande om du:
- Har B-körkort och tillgång till bil

Låter detta som en tjänst för dig? Vi välkomnar dig med din ansökan redan idag då rekrytering och uppstart sker löpande.

Publicerad den

05-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola