Inaktiv platsannons

Extrajobb på läkemedelslager i Järfälla i Stockholm

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Extrajobb på läkemedelslager i Järfälla.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker ambitiösa och noggranna plockare till kund i Järfälla som vill komma in och jobba extra och vid behov November.

Arbetstiderna som förekommer är vardagar och helgdagar.

Din profil
Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta i högt tempo.

Arbetskriterier:
- över 18år
- kan arbeta dag och helg

Meriterande.
-lagererfarenhet
-har tidigare plockat
-truckkort

Publicerad den

05-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Deltidsjobb | Gymnasium