Rör- och mekanikingenjör inom industri till Karlstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du utvecklas i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner? Sweco befinner sig i en expansiv fas och nu har vi ett behov av att utöka vårt team med fler rör- och anläggningskonstruktörer. Vi erbjuder dig att bli del av en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister och en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Din framtida roll

Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Tack vare Swecos bredd får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Vi har en stark marknadsposition och jobbar med många av de ledande industribolagen i Sverige och Europa. Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som rör- och mekanikingenjör och som är drivande, engagerad och nyfiken.

Ledarskapet

”Mitt ledarskap karakteriseras av engagemang och en vilja att utveckla både medarbetare och verksamhet. Det är viktigt för mig att alla ska känna sig sedda och må bra. Det ska vara kul att gå till jobbet.” 
Gruppchef Anna Bennström

Dina erfarenheter

Vi söker dig som

  • Är högskoleingenjör inom mekanik, kemi eller energi eller har annan relevant utbildning
  • Har erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom industrin, gärna papper & massa
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av 3D-projektering, gärna Plant 3D eller E3D/PDMS
  • Kunskap om spänningsanalyser, ROHR2 eller CAEPIPE
  • Tidigare konsulterfarenhet och egna kundkontakter

Vem är du?

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper såsom din förmåga att kommunicera med både kunder och kollegor, din vilja att utveckla dig själv och andra samt att du är en person som inger förtroende. Du är affärsmässig och kan utveckla befintliga och nya affärer med våra nuvarande och blivande kunder.

Varför jobba hos oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar och vi vill att du har en vilja att själv utvecklas och utveckla den organisation du tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att alla medarbetares fulla potential ska komma till användning. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Anna Bennström, Gruppchef
anna.bennstrom@sweco.se
+46709699222

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen