Uppdragsledare inom järnväg till Uppsala i Uppsala län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Genom att arbeta hos oss kommer du att jobba med några av de mest intressanta och komplexa järnvägsuppdragen i Sverige.

Är du intresserad av både ledarskap och teknik? Då är rollen som uppdragsledare inom vår järnvägsdivision är något för dig. Här får du möjligheten att kombinera dessa två områden.

Varför jobba hos oss?
Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens mest intressanta och komplexa järnvägsuppdragen, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella ledare, tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som uppdragsledare hos oss på Sweco järnväg har du möjlighet att arbeta med små, medelstora och stora uppdrag. Projekten omfattar hela eller delar av processen från tidiga skeden med utredningar och systemhandlingar till senare skeden med förfrågningsunderlag samt bygghandlingar.

I rollen som uppdragsledare kommer du ansvarar för planering, ekonomi, framdrift och styrning inom uppdrag. Som uppdragsledare får du inflytande i ditt projekt från anbudsfasen och genom hela projektet till avslut.

Du kommer att tillhöra en nystartad grupp med uppdragsledare som har som vision att ständigt ligga i framkant med sin tvärvetenskapliga kunskap, vilket är centralt för att knyta samman den komplexa tekniken inom järnvägsinfrastrukturen.

Placeringsort är på något av våra kontor i region öst tex Stockholm, Norrköping eller Uppsala.

Vem är du?
I rollen som uppdragsledare på Sweco söker vi dig som vill jobba i en bred roll där du får ha fokus på ledarskap, teknik, affärer och utveckling av kollegor.

För att lyckas i rollen som uppdragsledare har du goda ledaregenskaper, är drivande och har en god förmåga på att kommunicera. Du har en hög servicenivå såväl internt som externt mot kund samt kan agera affärsmässigt och driva mot tidplan och budget.

Det är viktigt att du är lyhörd, lösningsorienterad och flexibel samtidigt som du har förmåga att vägleda och prioritera när det behövs. Du har förmåga att bygga goda relationer och delta i olika nätverk eftersom du i ditt arbete har kontakt med många människor.

Meriterande är om du har några års erfarenhet som uppdragsledare inom infrastruktur eller har högskoleutbildning med inriktning mot infrastruktur, transport eller motsvarande.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2023-01-15. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Är du nyfiken, tveka inte, kontakta mig så berättar jag mer! 

Gruppchef, Lena Grenander, 072-157 26 98,

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ansök nu

Dela jobbannonsen