Inaktiv platsannons

Ingenjör inom dagvatten, skyfall och klimatanpassning till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Hej! Vi jobbar med en stor variation av projekt inom dagvatten, skyfall och klimatanpassning, vi är 16 personer idag och vill gärna bli fler. I gruppen finns en stor bredd av kompetenser och erfarenheter, vi gör roliga saker tillsammans samt värdesätter balans mellan jobb och fritid. Vill du bli vår nya kollega?

Varför jobba hos oss?

Sweco är en trygg och välmående organisation som satsar på alla anställda och erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. I Sverige är vi ca 500 konsulter som jobbar med Vatten och VA och självklart nyttjar vi detta exklusiva nätverk och delar kunskap med varandra. Våra kunder finns inom samhällets alla olika sektorer där vi tillsammans arbetar för att bidra till utveckling och hållbarhet.

Hos oss blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll:

Hos oss får du en roll som teknikansvarig, uppdragsledare och/eller handläggare. Har du mångårig erfarenhet inom ett specifikt område har du även möjlighet att ta dig an en expertroll inom våra uppdrag. Din framtida roll hos oss är varierad och formas utifrån projekten du jobbar med. Beroende på din tidigare erfarenhet och bakgrund kommer du agera uppdragsledare, handläggare, expert och/eller teknikstöd.

Gruppen som du kommer att tillhöra jobbar med allt ifrån mindre dagvatten- och skyfallsutredningar i tidiga skeden till utformning och detaljprojektering av föreslagna anläggningar. Vi jobbar även med klimatriskbedömningar för exempelvis fastighetsbolag där vi bedömer risken för bl.a. översvämning från skyfall, hav, sjöar och vattendrag, värmestress och markstabilitet. Kopplat till dessa klimatriskbedömningar gör vi även risk- och sårbarhetsanalyser samt tar fram klimatanpassningsåtgärder.

Ledarskapet

På Sweco är ledarskapet en central del i vår kultur, vi vågar vara personliga och ärliga! Gemenskapen är viktig för oss, alla ska få vara med och fatta beslut och känna sig sedda, hörda och bekräftade. Du kommer få arbeta tillsammans med ledare som främjar din utveckling och låter dig växa. Vi står bakom ett kommunikativt ledarskap där du tillsammans med din ledare sätter tydliga mål och förväntningar på dina uppdrag.

”Jag som chef lägger stor vikt vid mina medarbetares välmående samt tekniska och personliga utveckling genom att vara närvarande och tillgänglig.” – Gruppchef Jonas Sjöström

Den vi söker – är det du?

Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är även en person som är självgående, ansvarstagande och driver saker från idé till målgång och söker lösningar för gemensam framgång. Du har ett engagemang som smittar av sig och du är mån av att bygga ditt team och ge dig själv och dina framtida kollegor förutsättningarna för att trivas och utvecklas.

Den vi söker har:

  • Högskole- eller universitetsexamen inom relevant område.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom VA, dagvatten, skyfall, klimatanpassning och/eller klimatriskbedömningar.
  • Kompetens inom verktyg som StormTac, GIS, CAD eller SCALGO Live.

Det är viktigt att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.

Ansökan:

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-02-28. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

22-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej