Inaktiv platsannons

Konsult inom kvantitativ marknadsanalys, Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du analytisk och brinner för att utveckla ett bättre samhälle? Swecos affärsenhet för Samhällsanalys & Strategi växer och till vårt undersökningsteam söker vi nu en konsult i början av sin karriär.

Varför jobba hos oss?

Samhällsanalys & Strategi är idag ett av Sveriges främsta analysföretag med ett 70-tal nationalekonomer, statsvetare, sociologer, kulturgeografer, statistiker, etnologer och andra specialister. Genom att samla in och analysera olika typer av underlag hjälper vi våra kunder från såväl privat som offentlig sektor att fatta väl underbyggda beslut för en hållbar framtid.

Vi är en flexibel arbetsplats där du med ansvar, frihet och stöttande kollegor styr dina dagar. Att ha kul på jobbet är en grund i vår verksamhet och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling.

Din framtida roll

Som projektmedarbetare i våra kvantitativa undersökningsuppdrag kommer du att bistå våra projektledare samt ta helhetsansvar för olika delar i våra undersökningar:

– Val av undersökningsmetod
– Frågekonstruktion
– Urvalsdesign
– Datainsamling & databearbetning
– Analys- och rapportarbete
– Presentation

Fördel om erfarenhet av:
– Enkätverktyg, SPSS
– Annan programvara: SAS, Excel

Du kommer att jobba i en nystartad grupp med fokus på undersökningar, och tillsammans med kollegor inom såväl kvantitativ som kvalitativ metod utveckla Swecos erbjudande inom marknadsanalys. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Dina erfarenheter

Vi tror att du har relevant akademisk bakgrund, något års erfarenhet som konsult med fokus på kvantitativ marknadsanalys och vana att genomföra datainsamling. Då vi jobbar alltmer med privata kunder är erfarenhet från denna sektor meriterande.

Ansökan

Sista dagen för ansökan är 11 december. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Kontakt

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Undersökningar, Eva Danielsson: eva.danielsson@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

26-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej