Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare inom elbilsladdning till Eways! i Stockholm

A-hub söker efter en Kundtjänstmedarbetare inom elbilsladdning till Eways!.

Om tjänsten

Världen genomgår en enorm förändring och framtidens mobilitet behöver drivas fossilfritt för att rädda det vi på riktigt bryr oss om. Denna omställning kräver en infrastruktur som gör det möjligt att driva bilar på el – vilket är Eways expertområde.
Eways är den ledande laddoperatören som gör det lätt att köra elbil genom att erbjuda innovativa lösningar för att enkelt ladda hemma, på jobbet och publikt. Behovet för detta är enormt och kommer fortsatt att öka. Eways har idag flertalet kontor runtom i landet och omsätter 100+ miljoner.
Se till att bli en del av ett jordnära team som sätter Eways på kartan och är med och bidrar till att rädda vårt jordklot!
Rebecka Durling berättar varför hon älskar att vara en del av Eways: “Eways präglas av en familjär atmosfär och du känner dig direkt välkommen och inkluderad. Alla hjälps åt och alla dagar är så himla roliga. Du blir en del av en nyfiken och framåtlutad organisation som alltid vill lära sig mer och utmana. Kollegorna är fantastiska och kunderna är glada att vi bidrar med ett stort värde. Helt enkelt en oslagbar känsla att hamna på rätt arbetsplats med likasinnade. Vi längtar nu efter fler kollegor och välkomnar dig som vill ta egna initiativ och bidra till elektrifieringen i samhället!”EWAYS OCH ROLLEN:A-hub rekryterar just nu en Kundtjänstmedarbetare till Team Eways. Som kundtjänstmedarbetare är det du och dina kollegor som lägger grunden för Eways ansikte utåt. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och här är du med och bidrar på resan mot "El åt alla bilar”. Det här är en rådgivande roll där fokus är riktat mot privatpersoner men även ;I rollen kommer du att identifiera var kundens problem ligger och hjälpa denne på bästa möjliga sätt över mail och ; Som kundtjänstmedarbetare hos Eways kommer du bland annat att:
 • Ta emot inkommande samtal och mail.
 • Stötta organisationen administrativt.
 • Bidra och stötta inom teamet.
 • Utarbeta personliga mål och aktiviteter tillsammans med din närmsta chef.
VI TROR ATT DU SOM SÖKER HAR/ÄR:
 • Erfarenhet från att jobba med något tekniskt, kanske har du erfarenhet från arbete med elektrisk utrustning?
 • God vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.
 • Har ett tekniskt intresse (stort plus), gärna med det hållbara i fokus.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
PERSONLIGA KOMPETENSER:Det som utmärker dig som person kommer att ta stor plats i den här rekryteringen. Vi tror att du kommer att trivas hos Eways, samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen, om du känner igen dig i (och blir tilltalad av) följande egenskaper:
 • Förtroendeingivande: Med din förmåga att lyssna in och bilda dig en förståelse för dina kunder, skapar du ett starkt förtroende i dina kundrelationer.
 • Serviceinriktad: Du är uppmärksam på andras behov, du håller en positiv attityd och levererar service på en hög nivå.
 • Samarbetsförmåga: Du är uppmärksam, prestigelös och hjälpsam inom ditt team och utanför. Du motiveras av samhörighet och känslan av att sträva åt samma håll.
 • Flexibel: Du har förmågan att anpassa dig efter olika typer av situationer, hos Eways är ingen dag den andra ;
PRAKTISK INFORMATION:Start: Snarast, enligt överenskommelse. Arbetstider: Kontorstider men även helger/övriga tider förekommer.Plats: Stockholm.Lön: Fast grundlön.Anställningsform: Du blir anställd hos A-hub som konsult under dina första 6 månader därefter finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub.Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola