Cafébiträde Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal

COOR söker efter en Cafébiträde Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal.

Om tjänsten

Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du erfarenhet som cafébiträde, konferensvärdinna och har baristakunskaper? Då passar den här tjänsten dig!
I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig som vårt cafébiträde och konferensvärdinna med baristakunskaper som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.
Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här
Om rollen
Som cafébiträde tillika konferensvärdinna kommer du ha daglig kontakt med både gäster och medarbetare och du är en av dem som bidrar till en arbetsmiljö med glädje och högt i tak. Oavsett om det är dags för frukost, lunch, mellanmål eller konferensevent så kommer du vara den som välkomnar våra gäster till en kreativ och avslappnad miljö där gott kaffe alltid finns nära till hands. Du har en central roll i att skapa goda gästrelationer och att se till att caféet är i toppskick och att alla våra gäster får service i stjärnklass. Du är alert och tillgänglig med en hjälpande hand där det behövs inom teamet.
Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Ge service till våra gäster
  • Skapa traditionella och nydanande kaffekreationer
  • Servering av mat och dryck
  • Försäljning av varor över disk
  • Fylla på varor
  • Ta emot leveranser och hålla rent, snyggt och trivsamt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mölndal och vi tillämpar en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är förlagd till vardagar på dagtid men kvälls- och helgarbete kan ibland förekomma.
Vår perfekta match
Detta är en roll för dig som har tidigare erfarenhet av arbete i café och/eller som konferensvärdinna, har du dessutom en baristautbildning och kassavana i botten ser vi det som meriterande. Du talar och läser svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vidare ser vi gärna en digital mognad och vana av att använda datorn i ditt arbete.
Du
Då du dagligen kommer möta ett stort antal gäster och medarbetare lägger vi stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och att få människor att trivas och känna sig välkomna. Du trivs i ett högt tempo och är noggrann samt självgående. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Vidare är du en lyhörd och positiv person som ställer upp för både kunden och arbetskamrater när det behövs och förstår vad som gör skillnad.
Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurang Nola Bistro med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och ;Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste ;Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla ;Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika ;Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvå ;
Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail

Publicerad den

23-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Mölndal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Turism | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium

Ansök nu

Dela jobbannonsen