Inaktiv platsannons

Vi söker terminalarbetare till kund i centrala Jönköping

Aditro Logistics Staffing AB söker efter en Vi söker terminalarbetare till kund i centrala Jönköping.

Om tjänsten

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu efter ett flertalet medarbetare som vill arbeta ute hos vår kund i Jönköping. Som terminalarbetare är det viktigt att du är noggrann, stresstålig och kan arbeta i ett snabbt tempo då våran kund har stora volymer under november-januari månad.
Arbetet innebär sortering av gods och paket till kunder och distributörer. Det kan förekomma truckkörning och vi ser meriterande på om du har erfarenhet av framförallt A2/Ledstaplare

Arbetstiderna är fördelade på olika kvälls- och nattskift, det finns möjlighet att arbeta följande tider:
Kvällar/nätter- 15:00- 00:00 , 18:00-03:00 samt 19:00-04:00
Upplärningen är under tre dagar och då ska man kunna jobba 19:00-04:00.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i en organisation där det händer mycket och som gillar högt tempo. För att du ska vara aktuell för tjänsten talar du svenska eller god engelska och har körkort samt tillgång till bil.

Meriterande: Truckkort, B-körkort och tidigare erfarenhet av logistik & lager.

När du ansöker ser vi gärna att du skriver vilka tider på dygnet du är intresserad av att jobba för att enklare kunna genomföra ett urval.
Start för tjänsten är omgående så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola