Inaktiv platsannons

Harry Hansson Marincentrum söker mekaniker i Göteborg

Sales Collective söker efter en Harry Hansson Marincentrum söker mekaniker.

Om tjänsten

Du hittar oss i urgöteborgsk miljö i kajskjul 111 i Frihamnen där vi erbjuder dig ett enkelt båtägande. Närmsta grannar är kustbevakningsfartyg och fiskebåtar och då och då en kryssare på besök. I vår båtutställning hittar du Uttern och Atlantic Marine tillsammans med Mercurys motorer och även begagnade båtar. Vi har ett stort utbud av båttillbehör i butiken, där vi dessutom säljer reservdelar till Mercury och Mercruiser. Vi erbjuder service och reparationer i vår auktoriserade verkstad och vill du ha ett riktigt bekvämt båtägande kan vi ta hand om din båt och vinterförvara den.Företaget har funnits i ett halvt sekel och drivits av en familj med genuint båtintresse. Båtmärket Uttern kom så småningom att starkt förknippas med företaget. 2008 togs befälet över av utomstående kaptener som driver vidare med samma genuina båtintresse och dessutom mönstrade Algede Båt och LG Marin på. Tre företag under samma namn och den samlade kunskapen är stor på företaget.Varmt välkomna till Harry Hansson MarincentrumVi söker nu en Mekaniker
Vi är en av Göteborgs mest centrala marina butik och verkstad för utom- och inombordare.Den största delen verkstadsarbete är utombordare men vi ökar antalet reparationer och underhåll på inombordare.Vem är du?
Vi tror att du idag arbetar som motormekaniker inom bil- eller båtvärlden.
Du har en grundläggande utbildning inom fordonsmekanik och har arbetat med det en tid, gärna några år.Vi värdesätter din personlighet och tror att du,
- Har en stark drivkraft och verkligen tycker om att hjälpa kunden med sin båt och motor.
- Är strukturerad och vill ha ordning och reda i dina rutiner.
- Är flexibel och utvecklingsorienterad i din tanke.
- Är social och tycker om samarbetet med både medarbetare och kunder.

Det viktiga är inte att du har erfarenhet av att arbeta med marina produkter men det finns en klar fördel om du gjort det. Däremot ser vi att har ett marint intresse och tycker om båtlivet, du har kanske båt idag.

Arbetsuppgifter
Vi har en stor mängd båtar för vinterförvaring som servas och du gör de reparationer och/eller underhåll som behövs.
Många har tecknat ett fullt servicepaket vilket innebär ;polering och bottenmålning också.Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!I denna rekrytering samarbetar vi med SalesCollective.
För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg .Välkommen att söka !

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Säkerhet
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Säkerhet | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium