Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare/IT Transport i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

I Dagabs långsiktiga strategiska agenda satsar vi på att effektivisera våra logistikprocesser där  transport är en viktig del av detta. Som ett led i det arbetet har vi valt att utveckla vår transportlösning där transportfunktionaliteten slås samman till en enhetlig transportlösning som är effektiv, skalbar och flexibel för framtiden. Här har vi under en tid arbetat med att utveckla en transportlösning som nu rullas ut för butik och e-handel. 

 

Till avdelningen som ansvarar för Verksamhetsutveckling/IT för våra varuförsörjningsprocesser för butik och e-handel rekryterar vi nu en Processpecialist Transport. Förutom Transport ingår här även processerna order och inköp samt lager och produktion. 

 

Rollen kommer att, i nära samarbete med kollegor inom Dagabs operativa transportorganisation och Axfood IT arbeta med att utveckla och implementera nya processer i våra transportsystem samt stötta verksamheten i drift och förvaltning av nuvarande processer och systemstöd.

Det här får du göra

Du erbjuds en möjlighet att få verka i en spännande miljö med hög förändringstakt. Du kommer att arbeta som en del av ett team, tvärfunktionellt med gränssnitt till logistikverksamheten, Axfoods kedjor och kunder och samt Axfood IT. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att vidareutveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra fortsatt framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Som processpecialist är du med på en omfattande och spännande resa. Fokus kommer att ligga på utveckling, test, utbildning och implementering av tranportprocesser och system mot logistikcentret i Bålsta. Parallellt kommer du att arbeta med löpande förvaltningsuppgifter, här ingår bla medverkan vid kravställning av ny/ändrad funktionalitet och medverkan vid systemtest.  Vidare kommer du delta i olika mindre projekt för att öka kompetens och användande av alla transportrelaterade system. En viktig del är att stötta den operativa verksamheten med djupt systemkunnande. 

 

Du rapporterar till Processansvarig/Produktägare Transport.

Det här förväntar vi oss

Du har antingen erfarenhet av operativ transportverksamhet och kunskaper av att arbeta i och med logistiksystem och transportsystem eller så har du nyss avslutat en akademisk utbildning inom relevant område och har ett stort intresse för att arbeta med system och processer. 


Till det har du erfarenhet av och uppskattar att jobba i projekt och att arbeta och driva frågor självständigt både mot externa parter och interna funktioner. Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du är samarbetsorienterad och en god kommunikatör som trivs med att leverera resultat av god kvalitet mot satta mål och emellanåt under stark tidspress. Du tar gärna på dig ledartröjan när det behövs och strukturerar och koordinerar framdrift inom ditt specialistområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.  Placering är på vårt huvudkontor, Torsplan Stockholm.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb