Inaktiv platsannons

Värd Conference & Meetings i Göteborg

Om tjänsten

Värd Conference & Meetings

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Vi behöver bli fler i vårt team på Konferens – är det dig vi söker?

Du kommer att arbeta brett och kan agera i flera olika roller för att välkomna både besökare och utställare på vår mötesplats. Din primära arbetsplats är vår konferensreception men då vi följer kunden under dagen och arbetar som ett tajt team kan arbetsuppgifter i vårt konferenscafé också förekomma. Är du genuint intresserad av människor och service, nyfiken, orädd samt trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik – då kommer du att trivas hos oss. 

Som person brinner du för att skapa nöjda gäster. Du har naturligt fokus på lösningar och räds inte att ta egna beslut. Samarbete, både i det egna teamet men även över avdelningsgränser, är en självklarhet. Arbetstempot är varierande vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera perioder med hög arbetsbelastning, men också ha förmågan att ta egna initiativ under lugnare perioder. Med engagemang och idérikedom bidrar du till avdelningens fortsatta utveckling och din positiva energi kommer både gäster och kollegor till del. 

Kvalifikationer 

  • Lång erfarenhet av att ha arbetat i servicemiljö
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Branschutbildning, exempelvis RKHA eller liknande är önskvärt 
  • Stor datorvana är ett krav och kunskaper i EBMS och Opera är meriterande 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom avtalsområde Visita/HRF. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse. Helg och kvällsarbete förekommer och vi praktiserar årsarbetstid. 

För frågor kring tjänsten, kontakta vår Manager pia.lindgren@gothiatowers.com 
Välkommen med din ansökan via länken nedan snarast, dock senast 2022-12-09. 
Urval och Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag! 

Välkommen in med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/227
Publicerat 2022-11-15
Sista ansökningsdag 2022-12-09
Dela länkar

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)