Inaktiv platsannons

Service Tekniker i Kiruna

F... F... Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Företagspresentation

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa.

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Jobbeskrivning

Servicetekniker – Industriell Hydraulik

Avdelningen DCEN/SVH1-SE med placering i Kiruna. Tjänsten tillhör avtalsområde tjänsteman.

Är du den vi söker?

Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Att få jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik med fokus på smarta system och produkter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker där ett team är lokaliserat i Kiruna. I jobbet ingår felsökning av hydrauliska system till idriftsättning och installation av kompletta hydraulsystem. Naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder.

Placeringsort är i Kiruna och huvudsakliga arbetsplatsen är i Malmfälten. Resor förekommer även till andra kunder i norra Sverige.

Fältservice hos oss innebär

Att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Utför felsökning för avhjälpande service. Deltar i försäljningsprocessen som teknisk stöd till säljare. Informerar, ger råd och anvisningar om handhavande. Rapportering sker efter varje avslutat jobb, vid felaktigheter rapporteras dess orsak samt förslag till åtgärder görs enligt gällande rutin. Din arbetsvecka kan innebära att du har ca 2 - 3 resdagar, vilket ibland inkluderar övernattning. Beredskapsarbete dag, kväll/natt kan blir aktuellt framöver.

 

 

 

 

Kravspecifikation

Erfarenhets- och kunskapskrav

·      Erfarenhet från underhåll och felsökning av hydraulik, industri eller mobilhydraulik

·       Relevant utbildning inom teknikområdet

·       Eget driv att öka försäljning och utföra kundbesök

·       Fördelaktigt med kunskaper inom styr och reglerteknik

 ·      Kunskaper i Officepaketet och datorvana

·       Tjänsten kräver B-körkort

·       Svenska och engelska i tal och skrift

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar i Sverige, Norden och Europa.

 

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i grupp där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

Engagerad:     Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.

Strukturerad:   Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.

Självgående:   Ansvarar för sina uppgifter och planerar sin arbetsdag.

 

 

 

 

Ytterligare information

Vad du kan förvänta dig av oss

Genom att börja hos Bosch Rexroth, som ingår i Bosch Koncernen med 400 000 anställda runt om i världen, blir du en del av ett världsledande föetag. Du kommer att arbeta med värdebaserad försäljning i en entreprenörmiljö och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av passionerade människor inom försäljning och teknisk expertis.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Claes Wickman 070-6322506. För information om rekryteringsprocessen ring HR Business Partner Helene Svensson 08-727 92 26.

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-15

Intervjuer kan komma att ske löpande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Heltidsjobb (förstajobb)