Inaktiv platsannons

Junior Produktutvecklare i Solna

Om tjänsten

På Coop blir du en del av Sveriges största konsumentkraft. Med 3,5 miljoner medlemmar har vi större kraft än någon annan att påverka. Vi som jobbar på Coop Sverige arbetar med att driva mat-Sverige framåt och göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat.

Vi utvecklar hållbara matvaror och matvanor samtidigt som vi inspireras av att pröva något nytt. För om fler gör som Vi utvecklas hela mat-Sverige - häng på!

I vårt affärsområde Sortiment & Inköp satsar vi stort på utvecklingen av kundanpassade sortiment. Vi är övertygade om att framtidens kundupplevelse måste bygga på att man arbetar insiktsdrivet med utgångspunkt i analys av kunddata och en djupgående förståelse för kunden.

Nu söker vi dig, som likt oss, brinner för mat- och kundupplevelsen och som vill vara med i utveckling av vårt sortiment till rollen som Junior Produktutvecklare till Coops egna varumärken!

Coops EVM-avdelning är ansvarig för att driva och utveckla Coops egna varumärken – Coop, Xtra och Änglamark – och säkra att vi alltid har rätt kunderbjudande. På Coop arbetar vi tvärfunktionellt med våra egna varumärken och i teamet finns flertalet roller, t.ex. produktutvecklare, design och kvalitet och vi har även kollegor runt om i Norden.

Vi behöver nu stärka upp vårt EVM-team med en junior produktutvecklare. Rollen är bred och man ansvarar dels för ett antal kategorier som produktutvecklare men även en rad andra uppgifter, såsom hantering av möten inom lanseringsprocessen, kvalitetssäkring av data och produkter, hantering av artikelinformation och fotoprover. I rollen håller du ihop alla EVM-projekt vid exempelvis nylanseringar, redesign, produktändringar och omförhandlingar. Du säkrar löpande uppdatering i våra system och kallar till uppstartsmöte och löpande projektmöten. I rollen som junior projektledare arbetar du nära alla roller i EVM-teamet, bl.a. EVM-chef, Inköpschefer, Sortimentschefer och design.

Ansvarsområden:

  • Sammanhållande för möten internt kopplat till EVM-processerna
  • Ansvarig för kvalitetssäkring av EVM-artiklar hos GS1
  • Hantering av produktfotografering och produktbilder
  • Hantering av artikelinformation i olika system
  • Projektledning inklusive helhetsansvar för strategier, nyutveckling, redesign och kontinuerliga uppdateringar av EVM, egna varumärkesartiklar, inom ett dina kategorier
  • Verka som specialist inom angivna kategorier rörande branschtrender och genom marknadsanalys identifiera nya möjligheter i EVM sortimentet.
  • Ansvara för uppföljning gällande försäljning, marginal och övriga KPI:er för din EVM-portfölj.
  • Projektledning mot samtliga intressenter såsom: kvalitet, design, inköp, logistik, Coop Trading och direkt mot producent/leverantör.
  • Tillsammans med övriga Produktutvecklare, Sortimentschefer och chef EVM kontinuerligt utvärdera och förbättra produktutvecklingsprocessen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid Coops kontor i Solna Business Park. Vi tillämpar provanställning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb