Inaktiv platsannons

Vikarierande Butikschef Coop Enånger

Om tjänsten

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ska du göra butiken till den naturliga träffpunkten på orten, en plats där alla trivs.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har gedigen erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet. Coop Mitt erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under ett år, med ev förlängning och tillträde beräknas 2023-02-01.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enånger
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enånger | Detaljhandel | Deltidsjobb