Inaktiv platsannons

Träarbetare till större Projekt i Tranås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare till större Projekt i Tranås

Sökes till Tranås

Peab Byggservice AB är ett eget bolag inom Peab.

I Tranås med omnejd behöver vi just nu förstärka med träarbetare. Placeringsort är i huvudsak Tranås och det större projekt vi jobbar med i centrala Tranås just nu. Men vårt arbetsområde sträcker sig över även tex Mjölby och Ödeshög. Våra tjänster är främst inriktade på om- och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal. Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot ett större projekt i centrala Tranås men även allmänna byggserviceuppdrag kan förekomma.

Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten samt om- och tillbyggnader. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis som träarbetare då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. Du måste också behärska det svenska språket i tal och skrift. Anställningarna är tillvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor avseende tjänsterna besvarar av:

Joakim Ax, områdesansvarig, 0733-376579

Anneli Nådin, HR, 0725-337976

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-18

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)