Inaktiv platsannons

Projektledare för tillståndsprövning & MKB i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du kunskap inom hållbar energi, industrier och avfall? Vill du hjälpa våra kunder att utveckla verksamheten genom att söka hållbara och strategiska miljötillstånd? Swecos miljökonsulter i Region Väst söker nu dig som vill jobba som projekledare för tillståndsansökningar enligt miljöbalken.

Du kommer ingå i en grupp med engagerade konsulter där du får stora möjligheter att både vidareutvecklas och ta ansvar i rollen som projektledande miljökonsult. I gruppen arbetar vi bland annat med olika typer av tillståndsansökningar enligt miljöbalken med fokus på hållbar energi, industrier och avfall. 

Som konsult hos Sweco är du med och formar framtidens samhällen tillsammans med kunniga kollegor. Hos oss finns det kompetenser inom alla discipliner, det är vår styrka. Det är när vi samarbetar och stöttar varandra som vi kan gå från ordinärt till extraordinärt. Med nyfikenhet, samarbete och respekten för allas våra olikheter jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och du får möjlighet att utvecklas som konsult i spännande uppdrag. Vill du bli en del av vårt team?

Vem är du?
Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller universitetsexamen inom miljövetenskap eller annan likvärdig utbildning
  • Har minst 5 års erfarenhet från tillsyn och/eller miljöbedömningar enligt miljöbalken
  • Vill arbeta med den gröna omställningen av samhället

På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt som bygger på samarbete och goda relationer. Vi ser därför att du är en utåtriktad och kommunikativ person som uttrycker sig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad, nyfiken och ansvarstagande.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 31 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga sökande till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt väkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta:
Michaela Sundström på telefon 073 533 85 28 eller epost michaela.sundstrom@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej