Inaktiv platsannons

Junior järnvägsprojektör inom Teleteknik till Örnsköldsvik

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du bidra med din kompetens i ett företag som värdesätter personlig utveckling och ett hållbart arbetsliv? Brinner du, som vi, för hållbar samhällsutveckling? Vill du ha kul på jobbet med bästa kollegorna i landet? Då är det här du ska vara. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Varför jobba hos oss?
Vi söker dig som vill ta steget in i järnvägsbranschen och börja som junior i vår grupp.

Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling. Hos oss är allt möjligt.

På Sweco är vi mycket medvetna om det avtryck vi lämnar efter oss. Vi jobbar aktivt med FN:s utpekade globala hållbarhetsmål. På grund av vår storlek, som spänner från infrastruktur till arkitektur och allt däremellan, lyckas vi, med stolthet, pricka in många av hållbarhetsmålen i vårt arbete. Det är vi stolta över.

Vi har kul tillsammans, både i gruppen, i regionen och på Sweco.

Din framtida roll
Som junior teleprojektör kommer du att:
• anta rollen som junior projektör Tele och vara en del i teamet som projekterar tele i våra uppdrag.
• själv projektera teleteknik vad gäller tex. kabelteknik, trafikinformation och transmission med stöd av våra mer erfarna projektörer.
• utvecklas inom teknikslaget Tele och dess olika tekniska grenar.
• ta fram handlingar så som ritningar i CAD-verktyget Microstation och textdokument i Word och Excel.
• få jobba med de bästa teleprojektörerna i branschen i uppdrag över hela Sverige och även Europa.

Ledarskapet
”Jag som blir din chef heter Lindha Kroon. Hos oss är olikheter en styrka och jag tror starkt på att alla ska få möjlighet att bidra med just det de är experter på och få möjlighet att utvecklas kontinuerligt. Jag vill hjälpa dig att växa och anta nya utmaningar. För mig är det viktigt att du som medarbetare kan ha ett hållbart arbetsliv som harmoniserar väl med fritiden. När vi mår bra och har roligt, presterar vi som bäst!”
Gruppchef Lindha Kroon

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:
• är nyutexaminerad yrkeshögskole- högskole- eller universitetsexamen.
eller
• har erfarenhet från järnvägsbranschen/entreprenörssidan och således en grundläggande förståelse för järnvägsprocessen och järnvägssystemet.

Vi tänker också att:
• internationellt arbete – speciellt erfarenheter av att jobba i Norge eller i norska uppdrag är meriterande.
• du behärskar väl, i både tal och skrift, både svenska och engelska. Detta då vi tar fram en hel del textdokument där språket är centralt. Övriga språk är meriterande.
• datorvana och CAD-vana är meriterande – men inte ett måste.

Vem är du?
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. På Sweco känner vi en stolthet i att våra medarbetare år efter år ger högsta poäng i medarbetarundersökningen på frågan om huruvida det är enkelt att få hjälp av sina kollegor när frågor behöver stötas och blötas. Det är en del av vår kultur att vi tillsammans tar fram bästa lösningen för våra kunder. Teamkänslan är stark. Nätverket för Tele – stort.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Då rollen som konsult innebär ett egenansvar kring att vara affärsmässig, följa upp och planera sitt arbete samt vara proaktiv i uppdrag så tänker vi att du har ett grundläggande intresse för affärer och konsultverksamhet. Som junior förväntas du aktivt ta ansvar för din utveckling.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess

Kontakt
Gruppchef Lindha Kroon, lindha.kroon@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej