Inaktiv platsannons

Junior VA-projektör / ledningssamordnare till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du nyexad inom vatten eller samhällsbyggnad och vill ha en varierande roll med goda förutsättningar att växa med uppgiften? Kanske har du några års erfarenhet av att arbeta med Va-projektering eller ledningssamordning? Hos oss får du chansen att ta nästa steg i karriären!

Varför jobba hos oss?

Som konsult hos Sweco kommer du att arbeta tillsammans med över 700 kollegor specialiserade på vatten- och miljöfrågor. 

Inom region Vatten VA i Göteborg är vi ca 80 konsulter som dagligen arbetar med vatten och VA-frågor. Du blir del av ett stort nätverk där vi stöttar och lär av varandra. Gruppen VA-teknik Göteborg består av 10 personer med stor bredd av erfarenhet.

Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och en nyckel till detta tror vi är att arbeta i team.

Din framtida roll

Du kommer tillsammans med våra erfarna medarbetare bli en viktig del i vår VA- och ledningssamordningskompetens. Sweco erbjuder dig stora möjligheter att påverka både din egen och gruppens utveckling.

I rollen kommer du att arbeta i tidiga skeden av samhällsutvecklingsprojekt med förstudier, utredningar för detaljplaner eller tillståndsansökningar men även i senare skeden med ledningsprojektering och dimensionering. Våra kunder är Trafikverket, kommunala VA-bolag eller fastighetsbolag. Vi samarbetar mycket med andra teknikgrenar såsom gata/väg, landskap och geoteknik.

Ledarskapet

Vad kan du förvänta dig hos oss?

”I vår grupp är vi prestigelösa, inkluderande och transparenta. Vi tar gemensamt ansvar för varandra och vår arbetsmiljö och skapar tillsammans en utvecklande arbetsplats. För mig som gruppchef är individens välmående oerhört viktigt.”

Tf Gruppchef Janette Jönsson

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom vatten eller samhällsbyggnad
  • Uttrycker du dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har erfarenheter från VA-branschen samt förmåga att knyta nya kontakter och förtroende med kunder – detta är extra meriterande

Vem är du?

På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Du tycker det är roligt att bygga goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor. Du ser dig själv som en lagspelare, visar på engagemang och tar ansvar för dig själv och ditt team.

Det viktigaste är inte vad du gjort utan vem du är!

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varm välkommen med din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej