Inaktiv platsannons

Vi söker branschens vassaste Konstruktör inom VVS till Linköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba i ett innovativt team som ständigt arbetar för att utveckla våra kunder? Har du en vilja att utvecklas och utveckla dina kollegor? Vill du ha roligt på jobbet? Då vill vi jobba med dig!

Varför jobba hos oss?
Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Tillsammans utvecklar vi varandra lokalt men får även kunskapsutbyte med alla våra kollegor nationellt.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll

Som konstruktör kommer du exempelvis att:

  • Ha möjlighet att specialisera dig inom ditt område
  • Arbeta med en bred kundportfölj inom både offentlig och privat sektor
  • Jobba ihop med ett etablerat gäng med stort förtroendekapital
  • Ha möjlighet att styra och planera din egen tid, självklart med utgångspunkt i kundens intresse
  • Ansvara för tekniska detaljkonstruktioner

Dina erfarenheter

För att passa som konstruktör hos oss tror vi att du har:

  • Minst tre års erfarenhet som VVS konstruktör
  • Relevant utbildning från Högskola/Universitet/Yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av de senaste 3D-verktygen
  • Självständigt kunna utföra konstruktionsuppgifter
  • Vi ser erfarenhet av projektering eller att handleda andra i VVS-projektering som meriterande.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej