Inaktiv platsannons

Säljare vik 75% Kassa i Stockholm

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få kunderna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Den här gången söker vi nya kollegor till vår avdelning för Kassa. Att arbeta på denna avdelning är något för dig som är stresstålig och som älskar kundservice. Ett intresse i retail och sport är också meriterande.

Tjänsten vi söker är ett vik på 75% under perioden 1/12-2022-2/28-2023. Tjänsten kan komma tillsättas omgående så tveka inte med din ansökan! 

Län:
  • Stockholm
Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-11-30

Tillträde:

Omgående / Enligt ÖK

Arbetsplats/placeringsort:

BROMMA

Adress:

Ulvsundavägen 187d 16867 Bromma

Publicerad den

08-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb