Inaktiv platsannons

Är du vår nya Business Intelligence Developer? i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Arbetar du idag som konsult inom Analytics och Data Management och är redo för en utmaning? Trivs du med att arbeta nära kund och har en förmåga att skapa starka kundrelationer samt bryta ny mark där du erbjuder våra kunder lösningar som skapar både värde och nytta? Brinner du för att skapa värde i organisationer och hjälpa dem bli datadrivna i sina beslut? Just nu söker vi på Atea Region syd dig som vill jobba som Business Intelligence Developer och därmed bli en viktig kugge i vår satsning på området . Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Ett av Ateas satsningsområde är Analytics där vår målsättning är att bli ledande. Du kommer att vara en del av teamet strategi och ledning som ingår i Ateas affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics, verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. I din roll som Business Intelligence Developer kommer du jobba konsultativt och verksamhetsnära med att hjälpa våra kunder med analys och verksamhetsstyrning. Det innebär att du kommer att utveckla beslutsstöd med hjälp av Microsoft Power BI och/eller annat vedertaget verktyg för business intelligence analysera data och arbeta med datalager men även ha nära kunddialoger. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

För att lyckas i rollen ska du ha erfarenhet av 
  • Arbetat minst ett par år med BI med datamodellering och datavisualisering
  • Ha goda kunskaper inom Microsoft Power BI samt ev Tableau /QlikView/Sense, datalager, SSAS och SSIS
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av .Net, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure SQL, LogicApps
Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Med god erfarenhet inom BI är du självgående inom området och du brinner för att utvecklas inom området Analytics

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Information Management, Konsultchef Mica Wulff Kamm på alternativt telefonnummer 046 16 34 60.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)