Inaktiv platsannons

Samverkanskonsult till Atea i Eskilstuna

Om tjänsten

Har du ett stort driv och vill jobba med teknikens framkant? Trivs du med en varierad vardag där du får möta nya människor och miljöer? Ta då chansen och bli vår nya konsult med fokus på lösningar inom samverkan. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget
Du kommer att tillhöra vårt fantastiska kontor i Eskilstuna som utgörs av drygt 62 engagerade konsulter inom olika expertområden. Konsulter är fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. Du kommer att tillhöra avdelningen Digital Workplace med fokus på de avtalsbaserade driftleveranser som drivs från Eskilstuna kontoret. 

Som samverkanskonsult på Atea kommer du att arbeta med våra kunders samverkansplattformar med huvudfokus på Microsofts lösningar såsom Office 365, Exchange och Skype for business server.
Du kommer att förvalta och utveckla och Supporta Exchange och Skype for business server för våra kunder som valt att inte flytta till O365.
Detta kan innebära migreringar till Exchange Online, implementering av samverkanslösningar med Teams eller förberedande arbete i våra kunders miljöer för att kunna utföra önskade implementeringar. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra övriga specialister inom Microsoft 365 med allt från säljstöd och rådgivning, till design och implementering av lösningar i våra kunders verksamheter.

Du kommer att ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, support och drift/förvaltning. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som får saker att hända och driver arbetet framåt vilket märks genom att du tar initiativ och uppnår resultat. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har förmågan att skapa förtroende bland dem du samarbetar med. Du kan kommunicera väl, i både tal och skrift, med alla människor på olika nivåer och har en förmåga att tala inför grupp och hålla mindre utbildningar/presentationer.

För att lyckas i tjänsten behöver du:
• Arbetat minst 3 år med samverkanslösningar
• Goda kunskaper inom Microsoft Exchange, Skype for business server, Exchange Online, Teams och Microsoft Office 365
• Behärska svenska och engelska
• B-körkort

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | IT | Heltidsjobb (förstajobb)