Inaktiv platsannons

Erfaren Undersköterska till Ryggmärgsskaderehabilitering, Neuro 5 Solna

Om tjänsten

Söker du en omväxlande och lärorikt arbete med fokus på ryggmärgen och rehabilitering? Är du dessutom en utbildad och erfaren undersköterska som tidigare arbetat inom akutsjukvård, neurologi eller rehabilitering? Välkommen att söka till vår Ryggmärgsskaderehabilitering inom Tema Hjärta Kärl och Neuro!

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss arbetar du nära patienten och hjälper dem i deras omvårdnad och rehabilitering.

Några av de vanligaste omvårdnadsområdena för vår patientgrupp är bland annat neurogen tarm- och blåsrubbning, smärta och ökad risk för trycksår. Vi vårdar även patienter med höga ryggmärgsskador, då det är vanligt med andningspåverkan. Därför finns det idag olika andningshjälpmedel inom verksamheten, såsom bl a tracheostomi, hostmaskin och hemrespirator. Som undersköterska hos oss kommer ditt fokus vara inom omvårdnaden av patienter med ovan beskrivna behov.

I nuläget har vi 10 platser inom patientflöde Rygg, varav åtta är för ryggmärgsskadade och två är för planerad ryggkirurgi. Detta innebär att du i ditt arbete möter patienter med både korta och långa vårdtider. Rehabiliteringen planeras tillsammans i ett team bestående av patient, närstående, läkare, sjuksköterska, undersköterska och hälsoprofessionerna.

Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss! Självklart får du som anställd ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi erbjuder tillsvidaretjänst, dag och kväll. Tjänsten innebär även helgtjänstgöring två av fem helger.

Vi söker

Dig som är driven, flexibel, strukturerad och vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Du har en förmåga att sätta patienten i centrum, ta initiativ och kunna arbeta självständigt i din roll.

Du är empatisk och lyhörd för patientens behov då patienternas vårdtider kan vara långa lär vi känna patienterna väl. Det ställer krav på att vi som vårdar dem har integritet, är ödmjuka och samtidigt kan motivera patienten till sin rehabilitering. Arbetet kräver därför att du har förmågan att snabbt växla mellan olika tempon, besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera.

Vi värdesätter även en god förmåga att arbeta i team då vi ofta samverkar med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete med rehabilitering.

- Erfarenhet av att arbeta minst 1 år som undersköterska inom akutsjukvård.

- Vana att hantera medicinteknisk utrustning samt av urin-kateterisering.


Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen .


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

23-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)