Inaktiv platsannons

Undersköterska till Dialysen dagvård (Södersjukhuset) i Stockholm

Vill du arbeta med både akuta och kroniskt sjuka patienter? Är du undersköterska och intresserad av att kombinera det tekniska arbetet med omvårdnad? Då är det dig vi söker! Vi... Vi behandlar idag cirka 85 patienter samt ett stort...

Om tjänsten

Vill du arbeta med både akuta och kroniskt sjuka patienter? Är du undersköterska och intresserad av att kombinera det tekniska arbetet med omvårdnad? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

Vi behandlar idag cirka 85 patienter samt ett stort antal akuta patienter. Vi erbjuder dig en spännande och lärorik miljö där vi arbetar tillsammans kring patienten och där du som undersköterska har en väldigt viktig roll. Du kommer att ingå i ett team med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare där patienten är i fokus då vi arbetar personcentrerat och värdebaserat.

Om tjänsten

Arbetet inom dialysdagvården kombinerar det tekniska arbetet med omvårdnad. Som undersköterska är du delaktig i patienternas behandlingar, iordningsställer dialysapparater för behandling, assisterar vid start och avslutar behandlingen självständigt. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övrig personal. Arbetsuppgifter gällande förråd, beställningar och hantering av måltider ingår också.

Njurmedicin satsar mycket på kompetensutveckling och har ett väl genomarbetat kompetensprogram. Utvecklingsmöjligheter erbjuds genom att ingå i någon av klinikens arbetsgrupper. Inskolningstiden är 3-4 veckor och handledare utses för den tiden.  

Dagvården har öppet måndag, onsdag och fredag 07.00-20.00, tisdag och torsdag 07.00
-15.30 samt lördag 09.00-16.00. Vi arbetar var tredje helg samt en till två kvällar i veckan.

Vi söker dig som:
 • är intresserad av såväl omvårdnad som medicintekniskverksamhet.
 • är intresserad av att arbeta med både kroniskt sjuka och akuta patienter.
 • skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten, ger säker
  vård som präglas av öppenhet och kvalitet.
 • tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål.
 • är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
 • har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att alltid
  leverera ditt bästa.
 • har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn
 • hanterar stress på ett konstruktivt sätt. Du bibehåller ett gott humör vid perioder av
  högre arbetsbelastning och möter alltid patienter och kollegor med ett leende.
Kvalifikationer

Krav:

 • Undersköterskeutbildning i form av omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng),
  Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan motsvarande
  undersköterskeutbildning
 • Erfarenhet av arbete inom dialysverksamhet.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

22-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)