Inaktiv platsannons

Undersköterska till team GAVA i Huddinge

Om tjänsten

Vill du bli en del av vårt team GAVA och brinner, precis som vi, för både geriatrik och akutsjukvård? Vi söker nu en ny undersköterska till vårt team som vill vara med och bedriva vård i världsklass!

Varmt välkommen att söka tjänsten och bli vår nya kollega!

Vi erbjuder

Individuellt anpassad introduktion med möjlighet att vara delaktig i livsuppehållande vård. Vi erbjuder intern kompetensutveckling. Avdelningen är en medicintekniskt tät avdelning. Möjlighet finns att delta i vårt Geriatriska basår (aktuellt först efter att du varit anställd i minst 6 månader)

Här erbjuder vi möjlighet till att skapa sig bred erfarenhet inom handledning då vi är en elevtät och studenttät avdelning. Vi vill vara med och ge vårt bidrag till utbildning samt utveckling av framtida kollegor. Vi är ett glatt och välkomnande team samt chefer med mångårig erfarenhet av geriatrik, akutsjukvård och ledarskap

Om oss

Geriatrisk Akutvårdsavdelning (GAVA) tillhör Tema Inflammation och åldrande i Huddinge. Här vårdas äldre patienter med instabila tillstånd i det akuta skedet. De mest allvarligt sjuka bör inte vistas onödigt länge på akutmottagning och här på Karolinska universitetssjukhuset är GAVA en lösning på detta. Vi har ett nära samarbete internt inom sjukhuset med akuten, infektion och övriga geriatriska avdelningar samt extern geriatrik.

Avdelning är i nyrenoverade lokaler bestående av 23 enkelsalar och en dubbelsal med toalett och dusch inne på rummen.

Annonsen avser en tillsvidareanställning, tjänstgöring dag, kväll och helg ingår.

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss ansvarar du, tillsammans med en sjuksköterska, för omvårdnaden av tilldelade patienter. Arbetet är varierande och inkluderar exempelvis att sätta KAD, ta EKG, NEWS, mat och vätskemätning, blodsocker kontroller och blodprover.

Vi söker nu undersköterska för tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss är vårdutveckling ett prioriterat område för att kunna erbjuda våra patienter en god och säker vård.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • har ett genuint intresse för geriatrik, omvårdnad och akutsjukvård.
  • ser glädjen och möjligheterna i att arbeta i framtidens sjukhus.
  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändring och förbättringarna.
  • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.
  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa.
  • trivs med att arbeta med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom geriatrisk akutsjukvård eller annan form av akutsjukvård.
Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Vi ser fram emot att träffa och jobba med dig. Välkommen att söka till oss!

Hälsningar Gabriella & Leyla
(omvårdnadschefer).


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)