Inaktiv platsannons

Förrådsansvarig undersköterska till Intensivvården i Huddinge

Är du undersköterska med erfarenhet av förrådshantering? Då vår förrådsansvarig går vidare söker vi nu en undersköterska för tjänstgöring i förråd på 100%.  Vi... På Intensivvårdsavdelningen på Karolinska Universitetssjukhuset i...

Om tjänsten

Är du undersköterska med erfarenhet av förrådshantering? Då vår förrådsansvarig går vidare söker vi nu en undersköterska för tjänstgöring i förråd på 100%. 

Vi erbjuder

På Intensivvårdsavdelningen på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge vårdas både vuxna och barn med svåra medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd i behov av till exempel transplantationskirurgi. Övervakning och behandling sker dygnet runt.

Hos oss får du möjligheten till varierande arbetsuppgifter att bli en del i ett team av kompetenta kollegor! För att du ska komma in i arbetet genomgår du ett individuellt anpassat inskolningsprogram med erfarna kolleger och utbildningsledare.

Självklart får du som anställd ta del av våra .

Om tjänsten

Som förrådsansvarig sköter du beställning i Clockwork (JIT sköter en del), tar emot varor, har bra organisationsförmåga och hanterar fakturor.

Som undersköterska hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att sköta den patientnära omvårdnaden, övervakning av vitalparametrar och mobilisering. Undersköterskor ingår i ett team av läkare och sjuksköterska där de tillsammans arbetar runt patienten. De kommer även att medverka vid introduktion av nyanställda samt vara handledare åt studenter.

Vi söker

Vi söker dig som är driven, strukturerad och positiv med god kommunikationsförmåga. Du trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Du är professionell i ditt förhållningssätt, engagerad i rollen som förrådsansvarig och har en gedigen förmåga att organisera och kommunicera med kollegor och andra. Då det dagliga arbetet sker i en omväxlande miljö ser vi gärna att du är flexibel och har en vilja att utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av intensivvård.

Meriterande:

  • Kunskap inom förrådshantering som till exempel ”Just in time” (JIT).
  • Kunskap inom fakturahantering
Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)