Inaktiv platsannons

Förrådsansvarig till ECMO Centrum Solna

Är du undersköterska med erfarenhet av intensivvård? Då en av våra förrådsansvariga snart går i pension söker vi nu en undersköterska som förrådsansvarig. Vi... ECMO centrum vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna är ett av Europas...

Om tjänsten

Är du undersköterska med erfarenhet av intensivvård? Då en av våra förrådsansvariga snart går i pension söker vi nu en undersköterska som förrådsansvarig.

Vi erbjuder

ECMO centrum vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna är ett av Europas stora centra inom området och en enhet i ett av två verksamhetsområden inom funktion Barn PMI (perioperativ medicin och intensivvård). Hos oss behandlas både nyfödda, pediatriska och vuxna patienter med akut reversibel hjärt- och lungsvikt. Detta sker med hjälp av en modifierad hjärtlungmaskin.

Inom ECMO har vi lång erfarenhet av intensivvårdstransporter och flera av våra medarbetare arbetar även med andra intensivvårdskrävande transporter inom vårt Intensive Care Transportation Centre – ITC. Här utförs transporter inom neonatal intensivvård, pediatrisk intensivvård, vuxenintensivvård samt transporter för MSB och Försvarsmakten.

Som team har vi högt i tak och fokus på samarbete och Karolinskas värdeord: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn, vilket genomsyrar allt vi gör, varje dag. Vi är ett starkt och  professionellt team som trivs tillsammans och delar med oss av vår kompetens till varandra.

Om tjänsten

Som förrådsansvarig kommer du ha en viktig roll på vår avdelning.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

 • Inventera och beställa förråd.
 • Beställa förbrukningsartiklar för den dagliga vården samt ECMO-artiklar, dialysfilter, tillbehör till olika apparaturer, odlingsmaterial och gastuber.
 • Uppackning av allt, som inte ingår i JIT (Just-in-time-systemet).
 • Ha koll på restnoteringar och hitta ersättningar.
 • Be om offerter på dyrare produkter eller apparatur.
 • Se till att inköpsunderlag/anskaffningsuppdrag blir skrivna.
 • Se till att personalen får information om nya produkter. Boka tid vid behov, för demonstration av produkt.
 • Reklamera och returnera felaktiga artiklar och arbeten. Vid behov även bevaka att vi får återkoppling och kreditering.
 • Kontrollera och godkänna fakturor i fakturasystemet. Ta kontakt med företagen vid felaktigheter, exempelvis ej levererade artiklar eller felaktigt pris.
Vi söker

Vi söker dig som är driven, strukturerad och positiv med god kommunikationsförmåga. Du trivs i en roll där du får samarbeta med andra. Du är professionell i ditt förhållningssätt, engagerad i rollen som förrådsansvarig och har en gedigen förmåga att se avdelningens behov. Då det dagliga arbetet sker i en omväxlande miljö ser vi gärna att du är flexibel och har en vilja att utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande:

 • Erfarenhet från intensivvård/ECMO vård.
 • Erfarenhet av förrådshantering och fakturahantering.
Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)