Inaktiv platsannons

Undersköterska till ÖNH dagoperation Karolinska i Danderyd

Är du undersköterska med erfarenhet av arbete på operationssal? Då är det kanske dig vi söker till Öron näsa hals dagoperation på Danderyds Sjukhus! Vi... Öron näsa hals (ÖNH) Karolinska på Danderyds sjukhus bedriver mottagning,...

Om tjänsten

Är du undersköterska med erfarenhet av arbete på operationssal? Då är det kanske dig vi söker till Öron näsa hals dagoperation på Danderyds Sjukhus!

Vi erbjuder

Öron näsa hals (ÖNH) Karolinska på Danderyds sjukhus bedriver mottagning, dagkirurgi och polikliniska operationer inom basal och specialiserad ÖNH. Verksamheten har stort fokus på utbildning av olika professioner inom ÖNH och bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient-och teamfokus. Operationsverksamheten samarbetar med anestesikliniken på Danderyds sjukhus. 

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

Du kommer arbeta som undersköterska på ÖNH operation Danderyd. Även mottagningsarbete ingår i tjänsten. Vi strävar efter gott teamarbete där vi sätter patienten i fokus. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • är van vid att arbeta på operationsavdelning och mottagning med stort flöde 
  • vill arbeta med både barn och vuxna 
  • har god samarbetsförmåga och tar ansvar i teamet 
  • är trygg och kunnig i din roll som undersköterska 
  • har ett teamorienterat förhållningssätt och är flexibel gällande arbetsuppgifter 
Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av arbete på operationssal.

Meriterande: 

  • Erfarenhet inom öron näsa hals området.
  • Erfarenhet av vårdvalsverksamhet eller dagkirurgiska flöden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Danderyd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Danderyd | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)