Inaktiv platsannons

Studenter för sommarjobb till Sterilteknik i Stockholm

Om tjänsten

Är du sterilteknikerstudent, student inom medicinsk teknik eller har erfarenhet av att arbeta med sterilteknik från annan verksamhet? Har du god datavana och intresse för teknik? Nu erbjuder vi möjlighet att jobba på en av världens åttonde bästa sjukhus med bästa teamet!

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett lärorikt och spännande sommarjobb där du får möjlighet att utvecklas!

Din introduktion anpassas individuellt efter dina tidigare erfarenheter. 

Om tjänsten 

är en serviceenhet med huvudsakligt uppdrag att tillgodose opererande verksamheter med steril operationsutrustning. Inom enheten packas och steriliseras instrument till operationsavdelningar, mottagningar, och vårdavdelningar. Vår verksamhet är öppen dygnet runt, alla årets dagar, vilket möjliggör att du som student kan få möjlighet att arbeta extra dag, kväll eller helg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som steriltekniker kommer att vara iordningställande av instrument och instrumentgaller, renhets- och funktionskontroll samt en viss del logistiskt samarbete med operationsavdelningen och andra kunder. Arbetet är tekniskt inriktat och ställer krav på att du plocka ihop, plocka isär och på andra sätt hantera de instrument vi arbetar med. Arbetet är till viss del fysiskt krävande och innebär en del lyftmoment. 

Annonsen avser timanställning motsvarande heltid under sommaren med start enligt överenskommelse. Möjlighet finns att fortsätta arbeta extra hos oss därefter.

Vi söker  

Vi söker dig som:

 • du har intresse och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
 • klarar av att behålla lugn, kontroll och rätt fokus även i mer i stressade situationer.
 • har mod att agera efter sin egen övertygelse.
 • har en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut och riktlinjer.
 • är noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard.
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

Kvalifikationer  

Krav:

 • Pågående studier till steriltekniker eller till medicinteknisk ingenjör (T2 - T4) alternativt erfarenhet av sterilteknik från annan verksamhet så som läkemedelsbranschen, arbete undersköterska på operation eller arbete som tandtekniker.
 • Behärskar svenska i tal och skrift 
 • God datorvana 

 Välkommen att söka! 

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 • CV 
 • Personligt brev (frivilligt)
 • Betygsutdrag eller annan dokumentation som styrker din erfarenhet

Om rekryteringsprocessen

Gruppintervju kommer att hållas i mars 2023. Besked om anställning i april med startdatum för introduktion under maj. 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

20-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej