Inaktiv platsannons

Undersköterska till Barnradiologi i Solna

Är du utbildad undersköterska med ett stort intresse för att arbeta med barn? Vill du bli en del av vårt härliga team som tillsammans arbetar för att skapa bästa möjliga vård för de barn som besöker oss? Vi... Vi erbjuder nu ett...

Om tjänsten

Är du utbildad undersköterska med ett stort intresse för att arbeta med barn? Vill du bli en del av vårt härliga team som tillsammans arbetar för att skapa bästa möjliga vård för de barn som besöker oss?

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu ett vikariat på cirka 1 år. Hos oss blir du en viktig del av vår röntgenverksamhet, där vi alltid sätter barnet och familjen först.

Vårt mål är att varje arbetsdag ska kännas rolig och meningsfull! Självklart får du som anställd ta del av våra .

Om tjänsten

Barnradiologin vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är en röntgenavdelning med den senaste teknologin, och vårt uppdrag är inriktat mot högspecialiserad barnradiologisk diagnostik inklusive forskning. Att arbeta hos oss innebär stimulerande möten med barn, 0-18 år.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak av administrativ art. Du bemannar vår reception, där alla patienter till röntgen anmäler sin ankomst. Här är du spindeln i nätet; du arbetar i Sectras RIS (radiologiskt informationssystem) där du tar emot röntgenremisser och verifierar dem. Du har ett tätt samarbete med röntgensjuksköterskor på undersökningsrummen samt med läkare och undersköterskekollegor.

Vidare kommer du att arbeta inom Ultraljudsenheten, där du deltar vid ultraljudsundersökningarna. Här arbetar du i team tillsammans med sonografer (vidareutbildade röntgensjuksköterskor), läkare och undersköterskor. Tillsammans planerar ni det dagliga arbetsflödet.

I din roll som undersköterska hos oss kommer du rotera mellan dessa olika placeringar.

Vi söker

Vi lägger särskilt stor vikt vid att du har fallenhet för att möta barn på barns vis och inger ett respektfull bemötande till såväl patienter som anhöriga. Du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, både med kollegor inom det interprofessionella teamet, men även med kollegor på andra vårdgolv. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Vidare är du trygg i dig själv och litar på din egen förmåga. Du har mod att agera efter din egen övertygelse samtidigt som du förstår när det är läge att be om hjälp. Du finner dig i en föränderlig vardag och kan med bibehållet lugn anpassa dig till vad omgivningen kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet i rollen som undersköterska, varav minst 1 års erfarenhet av arbete på akutsjukhus.
  • God svenska i tal och skrift.
  • God datorvana.

Meriterande:

  • Intresse och erfarenhet av att arbeta med barn.
  • Erfarenhet av arbete inom radiologi.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

26-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)