Inaktiv platsannons

Undersköterska till Thoraxoperation i Stockholm

Är du en lagspelare och lockas av ett jobb där du blir en avgörande kugge i hjulet för att få arbetet inför, under och efter operationen att flyta? Då ska du läsa vidare! Vi... På thoraxoperation utförs huvudsakligen hjärt- och...

Om tjänsten

Är du en lagspelare och lockas av ett jobb där du blir en avgörande kugge i hjulet för att få arbetet inför, under och efter operationen att flyta? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

På thoraxoperation utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi.

Som ny hos oss erbjuder vi dig ett gediget inskolningsprogram som vi anpassar efter dina behov. 
Vi tar fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig och erbjuder kontinuerliga utbildningsdagar och andra kompetenshöjande utbildningstillfällen.

Självklart får du också del av våra . 

Om tjänsten
I ditt arbete som undersköterska har du en mycket viktig roll i teamet. Du kommer bland annat att arbeta inne på operationssal där du assisterar både anestesi- och operationssjuksköterska i deras arbete. En annan del av jobbet innebär att du förbereder och plockar fram relevant utrustning och material till aktuell operation samt ansvarar för att rengöra och iordningställa salen inför nästa operation.

Arbetstiderna är 37 timmar/vecka, med jourtjänstgöring kvällar och helger.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • har en positiv attityd till ditt arbete
 • tar ansvar för din uppgift och har förmåga att själv strukturera ditt angreppssätt och driva ditt arbete framåt
 • har ett lyhört och smidigt förhållningssätt andra människor - du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska på operationsavdelning.  

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska på thoraxoperation.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Vi kommer att tillämpa fortlöpande urval i denna rekrytering. 

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)