Inaktiv platsannons

Receptionist/Undersköterska till Mottagning Övre Buk i Stockholm

Vill du ha ett stimulerande arbete där du ges möjlighet till en kombinerad tjänst mellan reception och mottagning? Vill du vara en del av ett team som erbjuder högspecialiserad vård? Då kan det vara dig vi söker.  Vi... Hos oss kommer...

Om tjänsten

Vill du ha ett stimulerande arbete där du ges möjlighet till en kombinerad tjänst mellan reception och mottagning? Vill du vara en del av ett team som erbjuder högspecialiserad vård? Då kan det vara dig vi söker. 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att: 

 • Erbjudas möjlighet att arbeta med cancersjukvård i framkant.
 • Få ett utmanande och viktigt uppdrag som är en del av en välfungerande verksamhet.
 • Få möjlighet att vara delaktig i en mycket dynamisk och utvecklande verksamhet med varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö.

Självklart får du också ta del av de generella som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Du kommer att ha en kombinerad tjänst där du dels får arbeta som receptionist och vara vårdgolvets ansikte utåt samt som undersköterska på mottagningen. I ditt ansvar kommer du bland annat att vara ansvarig för att arbeta med vår specialistinskrivningsmottagning.

Som undersköterska på mottagningen har du varierande arbetsuppgifter som exempelvis assistering på rum, bokning av patienter, provtagning av olika slag och hygienansvar. Administrativt ansvar för förråd och fakturahantering.

Då två av våra medarbetare går i pension söker vi nu efter två nya kollegor som vill bli en del av vår avdelning. 

Vi söker

Vi söker dig som: 

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. 
 • Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
 • Du ska ha god datorvana eftersom stor del av de administrativa uppgifterna utförs i Take Care, inköpssystemet och Orbit.

Meriterande: 

 • Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård och mottagningsarbete.
 • Tidigare erfarenhet av fakturahantering och andra vårdadministrativa uppgifter.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

22-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)