Inaktiv platsannons

Undersköterska till samordnarroll på Kliniskt Träningscentrum i Huddinge

Är du undersköterska med intresse för utbildning? Har du dessutom god datorvana och flerårig klinisk erfarenhet? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Vi... Klinisk Tränings Centrum (KTC) är en specialutrustad avdelning för praktisk tr...

Om tjänsten

Är du undersköterska med intresse för utbildning? Har du dessutom god datorvana och flerårig klinisk erfarenhet? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi erbjuder

Klinisk Tränings Centrum (KTC) är en specialutrustad avdelning för praktisk träning av kliniska färdigheter med hjälp av attrapper, simulatorer, teknisk apparatur med mera. Här bedrivs lärarledd undervisning och simulering, samt egenträning för studenter och anställda. Vårt uppdrag är att erbjuda träningsmöjligheter för flertalet studentkategorier inom Karolinska Institutet och Röda Korsets högskola samt medarbetare på Karolinska Universitetssjukhuset. KTC befinner sig organisatoriskt i sjukhusets centrala stab för Forskning Utbildning Utveckling och Innovation (FoUUI) med verksamhet både i Huddinge och Solna.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

Kliniskt träningscenter (KTC) utgör träningsarena inom utbildning på grund- och avancerad nivå samt för vidmakthållande och utveckling av professionell yrkeskompetens inom sjukhusets vårdyrken.

Som samordnare på KTC kommer du att vara del av en utbildningsmiljö med målet att bidra till bästa möjliga vård. Du kommer att medverka i drift av daglig verksamhet på KTC, samt medverka i utvecklings- och kvalitetsarbete. Arbetsuppgifterna är flexibla och omfattar administration, ansvar och underhåll av utbildningsmaterial såsom attrapper och teknisk apparatur, lokalbokningar och mottagande av besök. Du kommer i samband med bokningar och förberedelser för utbildningsmoment att samverka med utbildningspersonal (lärare, handledare, kurssekreterare) från universitet, högskolor samt Karolinska Universitetssjukhuset.

Tjänsten omfattar dagtid, måndag till fredag vid KTC i Solna.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har god servicekänsla och ett etiskt förhållningssätt, liksom initiativ- och organisationsförmåga.
  • Kan arbeta självständigt och samtidigt utgöra del av ett team som samarbetar och bidrar till den gemensamma utvecklingen.
Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Flerårig klinisk erfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • God datorvana.

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av Clockwork (beställning), Raindance (fakturaportal) samt arbete med hemsidor.
  • Erfarenhet av studenthandledning, utbildning och utvecklingsarbete.
  • Erfarenhet och intresse av administrativt arbete
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Forskning och Utbildning
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)