Inaktiv platsannons

Undersköterska till BB i Huddinge

Är du undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård? Trivs du i ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik? Då kommer du att passa som undersköterska hos oss på BB Karolinska. Vi... Arbetet hos oss är omväxlande och vi arbetar...

Om tjänsten

Är du undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård? Trivs du i ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik? Då kommer du att passa som undersköterska hos oss på BB Karolinska.

Vi erbjuder

Arbetet hos oss är omväxlande och vi arbetar för en individuellt anpassad vård och ett professionellt förhållningssätt. Kontinuitet och delaktighet i vården är viktigt för oss och vi strävar efter att organisera oss så att vi kan följa familjen genom hela vårdtiden. Därför arbetar våra medarbetare med helheten där förvård av gravida (antenatlvård), förlossningsvård och BB ingår.
Vi arbetar fortlöpande med olika förbättringsarbeten där även du som undersköterska kan vara med och bidra med din kunskap.

Självklart får du som anställd ta del av våra fina !

Om tjänsten

Som undersköterska är du en del av vårt team och arbetar tillsammans med barnmorskor och läkare. Du assisterar barnmorskorna och ibland läkarna i arbetet kring den gravida och födande kvinnan samt är behjälplig med omvårdnaden av den nyblivna familjen. Därtill ingår städning och iordningställande av salar, påfyllning av material och vissa köksuppgifter.

Hos oss tillämpas individuell schemaplanering där helgtjänstgöring 2 helger av 5 ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och har ett öppet och positivt förhållningssätt. Arbetet på en förlossnings- och BB-avdelning skiftar snabbt och ställer krav på stresstålighet och flexibilitet. Vi söker dig som har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och har god samarbetsförmåga. Då det ibland förekommer akuta situationer så behöver du kunna hantera detta inom ramen för ditt ansvar och bidra till en god patientsäkerhet. 

Vår målbild är att alla födande ska få kontinuerligt stöd under förlossningens aktiva fas och att vi ska erbjuda bästa möjliga kontinuitet för familjen undervårdtiden.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Godkänd i kursen akutsjukvård.
  • Flytande svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård eller erfarenhet av förlossningsvård.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)