Inaktiv platsannons

Undersköterska till Dialysen Huddinge

Om tjänsten

Har du intresse för teknik och vill arbeta med medicinsk teknik och patienter i nära samarbete? Tycker du att ditt team och kollegorna som ingår där är helt avgörande för att du ska trivas på jobbet? Då kan rollen som undersköterska hos oss på dialysen i Huddinge vara helt rätt för dig! 

Vi erbjuder
Du erbjuds arbete i en stimulerande arbetsmiljö, med en kombination av medicinsk teknik och nära patientkontakt. Arbetet bygger därför på lika delar relationskapande omvårdnad som medicinteknisk avvägning i patientens dialysbehandling, där du som vårdgivare har en viktig roll i att skapa lugn och trygghet hos patienten. Hos oss är inga patienter inneliggande och därför får du alltid ett tydligt avslut på din dag. Under dagen finns det avsatt tid både för vårdarbete och planering/beställning för kommande dialysbehandlingar.

Tjänsten startar med åtta veckors strukturerad inskolning tillsammans med en utbildningssköterska och en handledare. Allt för att du skall få bästa möjliga start hos oss. Under första året erbjudas en veckas introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad och inom två år erbjudas en fördjupningskurs på fyra dagar. 

Efter godkänd delegering kommer du få stort eget ansvar för dialysbehandling med stöd av sjuksköterska. Vi erbjuder ett fast schema med arbete var tredje helg. Våra fördelaktiga arbetstider är förlagda till förmiddag eller eftermiddag och som längst arbetar du endast till kl 20.00 på vardagar och söndagar. På lördagar jobbar vi endast till kl 14.00.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

Här jobbar du tillsammans med ett prestigelöst och vänligt team som just nu behöver utöka sin styrka med en ny kollega. 

Inom dialysen i Huddinge vårdar vi patienter med kronisk njursvikt som behöver dialys tre gånger per vecka. Då dialys är en livsuppehållande behandling är våra patienter återkommande, vilket skapar långvariga relationer med dem.

Genomförande av Dialysbehandling består av nålsättning i Arteriovenös fistel alt Graft med påföljande cirkulatorisk övervakning, därefter avslutning av behandling med borttagning av nålar samt blodstillning. Nära arbete med medicinteknisk utrustning, värdering av vätskebalans samt sedvanliga arbetsuppgifter som förrådsbeställning och planering av kommande dialysbehandling är några vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på dialysenheten.

Vi söker

Vi söker dig som:
Har ett genuint intresse för att arbeta nära och långsiktigt med patienten och vill ha ett arbete där du verkligen gör skillnad. Du är intresserad av både medicinteknisk apparatur och omvårdnad.  Trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och bidrar till att få till bra lösningar för alla parter. Vidare planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och för dig är det viktigt att sätta upp och hålla tidsramar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av arbeta med dialys
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av arbete av medicintekniskt natur.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)