Inaktiv platsannons

Payroll Specialist i Västerås

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Som Payroll Specialist kommer du att arbeta brett med hela löneprocessen i lönesystemet Hogia Lön+. Då OKQ8 Shared Service alltid strävar efter att utvecklas till att bli ännu effektivare ingår det i rollen att arbeta med kundens behov i centrum, samt att bidra med nya tankar och idéer på hur lönearbetet kan göras mer effektivt. En viktig del av arbetet rör lönehanteringen och avtalshantering för stationspersonal, som du kommer i kontakt med för att ge support och stöd via mail och telefon. Utöver support ingår även löpande lönearbete som till exempel; intyg, beräkna årsinkomst, hantera korrigeringar, löneskulder, tolka avtal och utredningar. Även administration gällande försäkringar och pensioner samt systemförvaltning och viss lönebokföring hanteras inom gruppen. Som stöd för tidredovisning och schemahantering används Quinyx. Tjänsten är placerad inom det skandinaviska payroll teamet med placering i Västerås. Payroll teamet består idag av 5 medarbetare inkl en gruppchef, som är placerade i Västerås. Teamet hanterar löner för OKQ8 Scandinavias anställda samt för externa kunder vilket totalt innebär cirka 4 000 löneutbetalningar/månad, både för tjänstemän och kollektivanställda.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker dig som är driven, utåtriktad, positiv och serviceinriktad. Vi tror att
du är prestigelös och gillar att arbeta i en föränderlig miljö där du kan bidra
med din kunskap och ditt engagemang. Du vill vara med i ett sammanhang där du
genom att ha kul tillsammans med dina kollegor skapar förutsättningar för ett
gott samarbete och en hög servicenivå. Du är noggrann, strukturerad och tar
ansvar för givna deadlines. Med många saker på gång samtidigt krävs det att du
är stresstålig och orädd att ta egna beslut.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av följande:

 • Flerårigerfarenhet från löneadministration samt utbildning inom lön

 • Arbetat självständigt med frågor inom löneområdet.

 • Erfarenhet av utvecklingsarbete inom löneområdet.

 • Kunskaper i lagar och avtal inom HR-området.

 • Erfarenhet från Hogia Lön+, Hogia Personal och Quinyx eller liknande system.

 • Erfarenhet av att tolka kollektivavtal. God vana av arbete i IT-system.

Vidare är du är kommunikativ och är duktig på att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidare anställning med start om 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan redan idag dock senast den 31/12 - 2022. Vi är måna om att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och därför kommer urvalsprocessen att ske löpande under perioden. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linnéa Lindell via 070-7990166 alternativt Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Manager HR Business Partners Lea Mechaiekh via

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
 • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

 • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

 • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

 • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

 • Personalrabatt på våra stationer

 • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

 • Utbildningar via interna plattformar

 • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb