Inaktiv platsannons

KOORDINATOR - INOM FIBER / DATAKOM i Stockholm

JobBusters söker efter en KOORDINATOR - INOM FIBER / DATAKOM.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund inom tele- och datakommunikation letar vi nu efter en Koordinator som är tänkt att ansvara för kundens fiberleveranser. Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men din huvudsakliga uppgift är att dokumentera planerade och levererade fiberförbindelser. Vidare kommer du att följa upp beställningar, utföra mottagningskontroller och att framföra förfrågningar avseende fiberförbindelser till olika leverantörer, samt att utvärdera inkomna svar utifrån givna riktlinjer. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Det här uppdraget som Koordinator kommer att utföras hos vår populära kund med placering i Solna, Stockholm. Distansarbete sker genom överenskommelse med vår kund.

Kvalifikationer
- Du har tidigare erfarenhet som koordinator
- Du har kunskap om fiber och fiberförbindelser eller ett genuint intresse för att lära dig
- Du kommunicerar väl på svenska och engelska, i tal och skrift
- Du är meriterande om du har branscherfarenhet från telekom eller datakom

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Koordinator krävs det att du är drivande, noggrann och proaktiv. Dessutom är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation samt att du är en lagspelare som kan arbeta både självständigt och i team. Att du har fallenhet för administrativa uppgifter och samordning är en självklarhet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format), då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

Sökord: Koordinator, Coordinator, Samordnare, Leveranskoordinator, Fiberleverans, Fiber, Bredband, Network, Telecom, Datacom, Telekom, Datakom, Telekommunikation, Datakommunikation, Administration, Dokumentation, Jobb, Stockholm, Sthlm

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola