Inaktiv platsannons

Serviceinriktad order och logistikmedarbetare till Mörby centrum i Danderyd

Andara Professionals söker efter en Serviceinriktad order och logistikmedarbetare till Mörby centrum.

Om tjänsten

Vi söker en social och strukturerad person som kan stärka upp order/logistik-avdelning i det team som jobbar med kundservice, order och logistikkoordinering. I rollen kommer du ha flera kontaktytor, både internt och externt med bland annat lager- och säljavdelning.
Vår kund är ett framgångsrikt internationellt teknikföretag med kontor i närheten av goda kommunikationer mitt i Mörby Centrum.
Intervjuer sker löpande!

I rollen som order och logistikmedarbetare kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom Order, Logistik och leverans. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med tio andra kollegor. Här värdesätts transparens och kommunikation och du kommer att rapportera till Head of Supply Chain.

Arbetsuppgifter:- Orderläggning - -Samtal och mail från kund -Utreda returer och reklamation -Transportskadeä ;-Reklamera gentemot postnord - Fakturahantering - Hantera hela orderflödet av leverans till ;- på sikt utreda retur och reklamation samt ta hand om försäkring och transportskador, - Order och logistikkoordinering

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP.

Kvalifikationer:Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du får gärna ha erfarenhet av Logistik/ orderläggning och lagerhantering i SAP.
Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar många parallella ärenden. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal. D• 1-2 års erfarenhet av order/logistik
• Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) är ett krav
• Erfarenhet av SAP (Meriterande men ej ett krav)
• -Eftergymnasium utbildning
• -Tidigare arbetslivserfarenheter i en liknande roll, Supply Chain
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav

Vi tror att det här är bra egenskaper:
Som person är du strukturerad och självgående. Ett krav är att du är driven och en utpräglad ”doer”.
Det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Att ge ständig återkoppling och uppdatering till kunder och kollegor är naturligt för dig. Vidare är du orädd och du samarbetar både bra självständigt som i team och vågar dela idéer och kunskap vidare i teamet.
Du arbetar bekvämt i en roll med många interna och externa kontakter via telefon och mail. Du är stresstålig och tycker om många bollar i luften samtidigt. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel.
Med fördel har du även ett intresse för teknik och system och du tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med. Mer om tjänsten:
• Tillsättning:
snarast möjligt
• Omfattning:
heltid, arbetstiderna är måndag till torsdag och 8-16 fredagar
• Placering
: Mörby Centrum
• Uppdragstyp:
12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning - alternativt att kunden önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar.
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår Konsultchef Ellinore Pereira på Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande. Varför jobba på Andara Professionals?Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen. Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla. Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Danderyd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Danderyd | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium