Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent i Västerås

Amendo söker efter en Redovisningsassistent.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Redovisningsassistent till vår kund i Västerå ;Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.Skall krav:
  1. Vi söker en redovisningsassistent (kan komma direkt från högskolan), personen ska jobba med fakturamatchning av fakturor.
  2. Ansvara för att fakturor tas emot på ett effektivt sätt samt att fakturor betalas i rätt tid och att intäkter och kostnader samt moms redovisas korrekt och i rätt period.
  3. Självgående i arbetsuppgifter på ett effektivt sätt med fokus på att leverera med hög kvalitet och i rätt tid.
  4. Kunna hantera osäkerheter, förändringar och periodvis hög arbetsbelastning

Kvalifikationer och egenskaperMeriterande om du besitter en Högskoleutbildning inom Ekonomi. Som person är du driven, självgående, lösningsfokuserad, noggrann och nyfiken och behärskar både Svenska och Engelska i tal och skrift. Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela ;Följ oss gärna på Linkedin!
Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som arbetar med konsultuthyrning och rekrytering inom tech, IT och digital excellence.
Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Consultant Manager Namn Efternamn, Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola