Inaktiv platsannons

Partner Manager – vill du vara en i laget? i Kista

Vi är svenska landslaget i... Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it,...

Om tjänsten

Vi är svenska landslaget i informationsteknologi
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget
Atea är på en framgångsresa med IBM och Redhat och våra gemensamma initiativ. Atea har tex vunnit pris som IBM Partner of the year i Nov 2022. Vi har en fantastisk utveckling och siktet är definitivt inställt på fortsatt stark tillväxt. Vi öppnar nya affärsmöjligheter i snabb takt därför söker vi nu en ny lagspelare. Du ansvarar för att hålla ihop helheten, att skapa lönsam tillväxt i affären genom att driva utvalda strategiska initiativ med våra fem regioner och nationella enheter. Du samverkar med interna funktioner för att sätta och förfina nya initiativ och du samarbetar med Partner för att identifiera nya möjligheter och följa upp gemensamma framsteg. Du kommer att vara en bärande del i aktivitetsplanering och genomförande av våra mötesplatser med kund. Din framgång mäts enligt en definierad affärsplan. Det innebär att ditt driv, samspel och din kommunikativa förmåga är mycket viktigt eftersom rollen har en uttalad säljinriktning. Tjänsten innefattar också ett antal resor när våra kontor behöver få löpande stöd och utbildning samt till mötesplatser med kund. Du ingår i vår Partnerorganisation och rapporterar till Chef Strategiska Partners.

Det här är Partnerorganisationen

Atea har idag tio strategiska partnerskap som utses nordiskt och representerar en dominerande del av vår omsättning. Partnerorganisationen har dedikerade Partner Managers och Partnersamordnare som sköter samarbetet. Vi jobbar främst med koncernens tillväxtmål, aktiviteterna att nå dem och högsta partnerstatus med certifieringar för att kunna leverera dem. Vi har ett mycket nära samarbete med Regioner, marknadsavdelning, affärsområden och centrala och nationella enheter.

För att lyckas i rollen:

 • Vinnarinställning. Du vill nå resultat och har lätt för att driva frågor
 • Utåtriktad. Du har lätt för samarbete, kan kommunicera kundnytta och förstår tekniska sammanhang
 • Strukturerad. Du tar ansvar för helheten och hanterar många saker samtidigt

Exempel på säljinriktade aktiviteter:

 • Kunna presentera koncept och lösningar för både kunder/kollegor
  • Stora samlingar likväl som mindre grupper
 • Planera och exekvera aktiviteter
 • Redogöra för referens-installationer
 • Samverka med partners

Meriterande inkluderar:

 • Dokumenterad erfarenhet av IBM och Redhat och marknaden
 • Dokumenterad erfarenhet av att driva initiativ eller område
 • Dokumenterad resultatframgång
 • Erfarenhet av att leda team

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Heltidsjobb (förstajobb)