Inaktiv platsannons

Business Developer, Managed SaaS platform i Stockholm

Om tjänsten

Har du passion för att göra det svåra enkelt, då är du rätt person som jag letar efter!

Hej! Anne Klöväng heter jag, ansvarig för vårt Cloud Center of Excellence och jag söker nu fler kollegor.

Jag driver Ateas nationella satsning när det gäller transformationen till våra publika molnleverantörer med tillhörande tjänster. Affären går bra och vi ser en stor efterfrågan från våra kunder att köpa ”as a Service”, därför utökar vi teamet för att kunna erbjuda fler tjänster som är lätta att köpa och ger stort värde för våra kunder.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor inom vår enhet men också väldigt nära vårt affärsområde Atea Managed Services (AMS) där tjänsterna produceras. En del av arbetet handlar om att analysera marknaden och förstå viktiga drivkrafter hos våra kunder och vår förväntan är att du på ett enkelt sätt kan översätta verksamhetsbehov och teknik till tjänster som är lätta att förstå och att köpa.

Inom initiativet ”One Atea” drar vi nytta av kraften från hela Atea. Här är du med och arbetar tillsammans med våra nordiska kollegor och sätter strategi, struktur och planer för att implementera arbetet nationellt.

Din roll i laget

Jag tror att du är en person som gillar när det händer mycket och du tycker om att röra dig mellan verksamhet och teknik. I den här rollen förväntar vi oss att du drivs av att analysera marknaden och förstå viktiga drivkrafter för att kunna erbjuda det våra kunder förväntar sig. Som ett nästa led av dessa insikter ska vi genomföra rätt strategier och initiativ vid rätt tidpunkt och erbjuda nya agila automatiserade tjänster.

Du brinner för att ge värde till kund och du är naturligt med i försäljningen av de tjänster du varit med och erbjuda marknaden. Du har passion för det du gör och är mål och resultatdriven. Du är duktig på att bli tydlig och konkret såväl som strategisk och långsiktig. Du kommer arbeta genom vår organisation och du är duktig på att få med dig kollegor att se samma vision och mål som du. Som du märker är den ena dagen inte den andre lik.

Det härliga med att arbeta i framkant i utvecklingen gör att vi hela tiden utmanar oss själv, vår organisation och våra kunder!

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Business developer ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer tillsammans med de kollegor du samarbetar med.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper och egenskaper:

För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att kombinera affärsutveckling med försäljning och att du trivs i en matrisorganisation där samarbete och bästa laget är av högsta vikt. Vår framgång är beroende av att vi kan skala ut tjänsterna till hela vår säljorganisation varför förmågan att presentera och utbilda är en viktig komponent. Kunden i fokus är en självklarhet och du är naturligt med i försäljningen av de tjänster du varit med och tagit fram.

I denna tjänst har vi krav på både svenska och engelska i tal och skrift. 

‪‪‪‪‪Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng , Head of Cloud Center of Excellence, via mail . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

16-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)