Inaktiv platsannons

Ansök utan CV – Lösningsspecialist Document Management i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i region syd dig som vill jobba som Lösningsspecialist inom Document Management med fokus på Print och intelligent dokumenthantering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas, document management inom privat och offentlig sektor. I rollen som Lösningsspecialist inom Document Management bearbetar du nya och utvecklar befintliga kunder genom ett tätt samarbete med vår AM/KAM organisation och kundteam i regionen.
I rollen ansvarar du för att hjälpa kunder i deras utskriftsmiljö med att få en modern och framtidssäkrad lösning. Vi ser att det är ett tydligt fokus på hur du kan effektivisera den med molnlösningar, eftersom det är framtiden. Till din hjälp har du ett av it-branschens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Du är en viktig del av branschens mest passionerade och kunniga medarbetare inom affärsområdet. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Med din bakgrund och kompetens så har du lätt till att agera professionellt och har vana att arbeta i grupper och projekt.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Lösningsspecialist inom Document Management
• Guida våra kunder inom document management och bli deras rådgivare.
• Utveckla och arbeta proaktivt med befintliga avtal och bearbeta nya. 
• Samarbeta med kollegor i kundteam, tillverkare och andra partners.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Den här tjänsten passar dig som är affärsmässig, självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen. Du har en passion för affärsmannaskap och förmåga att identifiera affärsmöjligheter genom att förstå kundernas behov. Att inge förtroende är viktigt, likväl som att kunna hantera förhandlingar kring affärsmässiga villkor. Vidare besitter du förmågan att inspirera, både kundteam och kunden. Du har förmåga att uttrycka dig professionellt och övertygande i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Andra viktiga egenskaper är förmågan att skapa struktur för att kunna driva affärsmöjligheter från början till slut och samtidigt koordinera andras arbeten för att säkerställa ett högkvalitativt slutresultat. Du bör ha övergripande förståelse för verksamhet, finanser, produkter/tjänster, marknaden och de behov/utmaningar som kunden har. Framför allt är du en lagspelare och vill se ditt team lyckas!

För att lyckas i rollen bör du ha följande kunskaper 

  • Tidigare arbetserfarenhet av en liknande roll.
  • Hantera svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Önskvärt/ meriterande

  • Erfarenhet av att ha arbetat inom den publika sektorn.
  • Branschkunnighet inom It.
Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Felicia Nordahl, försäljningschef, via alternativt, ansvarig rekryterare, Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

 

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)