Inaktiv platsannons

Data Engineer till Atea i Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Umeå, Luleå, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Brinner du för att skapa datadrivna processer och organisationer? Vill du hjälpa Atea att skapa insikter i syfte att fatta smartare och bättre beslut? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då vill vi prata mer med dig!

Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som Data Engineer med inriktning på att utveckla vår egen interna data samt relaterade system och processer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Som Data Engineer kommer du vara en del av ett tvärfunktionellt internt IT/Data-team med fokus på att utveckla data, system och arbetssätt. Ditt uppdrag är att arbeta nära interna stakeholders för att säkerställa att vår data genererar handlingskraftiga och värdefulla resultat för verksamheten och i slutändan våra kunder. Du kommer att ha en viktig roll kopplat tiil vår ONE Atea transformationsresa.

Arbetsområden:

  • Kartlägga och analysera dataflöden
  • Utveckla och implementera verksamhetsbehov i Ateas Common Data Platform
  • Utveckla och implementera processer för releaser samt öka automation i utveckling, test och releasearbete
  • Vara en aktiv röst gällande ständiga förbättringar
  • Vara en aktiv röst i strategiska frågor gällande datahantering
  • Stötta verksamheten med förståelse för den data som finns samt hur den är strukturerad


Vem är du?

Du har relevant utbildning samt +3 års Data Engineer-erfarenhet eller liknande. Du ser en positiv utmaning i att ta ansvar för att utveckla information och system i en agil kontext. Vidare är du en ansvarstagande person som tar egna initiativ och är självgående. Du är en nyfiken lagspelare som drivs av att dela med dig av din kunskap och av att arbeta med människor och teknik. Erfarenhet av Low Code Tool´s tex WhereScape är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

 

Atea - vår vision TP2B

Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar och laganda. Dagligen utmanar vi oss själva, partners, kunder och samhället i stort. Våra medarbetare får vara med och göra skillnad.​ Atea ska vara the place to be för oss medarbetare, våra kunder och våra partners. Det finns bara ett sätt att lyckas. Vi skapar det tillsammans. Varje dag. 

Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea tror vi på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.


Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Tobias Forss, IT Service Delivery Manager, Atea Digital Services, 073 411 60 79 alternativt tobias.forss@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Umeå, Luleå, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)