Inaktiv platsannons

Key Account Manager till Atea i Sundsvall

Om tjänsten

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”.

På Atea i Sundsvall är vi ett 30-tal personer. Alla med unika personligheter och kompetenser. Våra olikheter är vår framgång och när vi tillsammans får använda våra förmågor för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika, mår vi som bäst! Våra förmågor omfattar design, implementation och förvaltning av infrastrukturlösningar för såväl datacenter som den personliga arbetsplatsen. Med hjälp av våra verksamhetsutvecklare och förändringsledare skapar vi förutsättningar för att tillsammans med våra kunder bygga en digital framtid med säkerhet och hållbarhet i fokus.

Din roll i laget

Som Key Account Manager har du det övergripande affärsansvaret för ett antal kundkonton, där du är ytterst ansvarig för försäljning av Ateas hela utbud. Du lyckas genom att leda, utveckla och inspirera dina kundteam, bestående av olika kompetenser från både lokala, regionala och nationella resurser. Du driver strategiska planer som sträcker sig både på kort och lång sikt och därmed möjliggör våra kunders förflyttning. Dina kontaktytor hos kund varierar, men är i de flesta fall IT-chefer, IT-strateger, VD, ekonomichef m.fl. Du ingår i den lokala ledningsgruppen på kontoret, där du bidrar genom att omsätta kontorets strategiska mål i aktiviteter och planer hos dina kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Försäljning av Ateas produkter och tjänster i Västernorrlands län
  • Driva och leda kundteamen som jobbar på respektive kund
  • Utveckla, utmana och förädla kunderna för att skapa mervärde och kundnytta

Vad söker vi hos dig?

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Du är affärsmässig med god förståelse för både verksamhet, ekonomi och affärer. Du har erfarenhet av att skapa, etablera och underhålla långvariga relationer och drivs och motiveras av att nå såväl kundernas som Ateas mål och vision. Du förstår vilka värden som driver kunden, och kan identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas samlade kompetens. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma och presentera offerter, lösningar och beslutsunderlag anpassat för olika målgrupper och intressenter. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Rylander, Försäljningschef på Atea Sundsvall, via eller telefon 072 724 71 94. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | IT | Heltidsjobb (förstajobb)