Inaktiv platsannons

Montör - Förmiddagsskift i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 820 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare vä

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 820 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Vi befinner oss fortfarande i en tillväxtfas och söker fler engagerade montörer och truckförare till vår produktionsenhet i Tranås.

Du söker via denna annons om du kan och vill arbeta förmiddagsskift (mån-tors: 06.00-14.00 samt fredagar 06.00-14.30).

Som montör hos oss arbetar du på flera olika stationer och monterar olika modeller av värmepumpar. Arbetsuppgifterna består av linbaserat monteringsarbete med stort fokus på kvalitet och effektivitet.

Som truckförare inom produktionsenheten arbetar du främst med intern materialhantering såsom upplock av material samt påfyllnad av olika typer av komponenter till produktionslinorna. Vi har även en logistikavdelning som arbetar med utlastning och containerlossning.

Kravspecifikation

Vi söker dig som är flexibel och som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att arbeta linbaserat och är därmed stresstålig och effektiv i ditt arbete. Du är även förändringsbenägen och är öppen för att testa nya uppgifter eller arbetssätt. Att uppnå en god kvalité i det arbete du utför och i de resultat du skapar är viktigt för dig. Du är skötsam och håller arbetstider och vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter inom produktion eller logistik.

Du bör kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Detta för att kunna förstå våra säkerhetsinstruktioner och policys.  

För truckförare krävs truckkort och truckvana. Bifoga bild på ditt truckkort i din ansökan.

Ytterligare information

På Bosch bryr vi oss, om dig, vår verksamhet och vår miljö. Vårt löfte till våra medarbetare är bergfast. Vi växer tillsammans i otaliga roller, positioner och möjligheter och vi är intresserade av att utveckla "hela dig", inte bara dig som är klockan 7-16 - För livet handlar om balans.

På Bosch firar vi dig. Det är våra medarbetare som gör oss anmärkningsvärda. Därför kompenserar vi ditt bidrag med konkurrenskraftiga lönepaket, attraktiva förmåner, tjänstepension, flextid, smart work, friskvård och ett uppriktigt "tack". Vår framgång är din framgång. Låt oss fira tillsammans.

På Bosch förstår vi att alla har sitt eget fokus i livet, oavsett om det handlar om nya yrkesmässiga utmaningar, utbildning och utveckling eller mer tid för familj, vänner och fritidsintressen. Vad dina mål än är så är vi flexibla. Låt oss hitta en balans.

På Bosch tror vi att alla är olika och det är det vi älskar. Låt dig inspireras av en samarbetsvillig, öppen, respektfull och pålitlig arbetsplats där du kan vara dig själv och berikas av perspektiven från vår gemenskap runt om i världen.

Gå med och känn skillnaden.

 

Visstidsanställning.

Sista ansökningsdag: 2022-12-15.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder vänligen telefonsamtal. Du får information om rekryteringen via systemet.

 

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)