Inaktiv platsannons

Butikssäljare 5 tim/vecka - Coop Strand i Karlstad

Om tjänsten

Vi på Coop Strand söker en butikssäljare som är positiv och inspireras av matglädje. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 5 vt med tillsättning from 230102 eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad av ett jobb med låg sysselsättningsgrad och drivs du av försäljning och att leverera branschens bästa kundmöte? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som är social, kreativ och noggrann och som gärna kommer med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Vi ser gärna att du har erfarenhet från butik och livsmedel.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter därför att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Du ska dela Coop Värmlands värderingar.

Vi söker dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, tar initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som butikssäljare arbetar du med alla vanliga förekommande arbetsuppgifter i butiken, som t ex, kassa och varuplock. I tjänsten ingår såväl kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är på 5 tim/veckan. Kanske passar just den låga sysselsättningsgraden dig alldeles utmärkt?

Sista ansökningsdag 221216. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Kontaktperson: Kim Johansson 010-4109780

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Detaljhandel | Deltidsjobb