Inaktiv platsannons

Analytiker inom konsumentprissättning i Solna

Om tjänsten

På Coop blir du en del av Sveriges största konsumentkraft. Med 3,5 miljoner medlemmar har vi större kraft än någon annan att påverka. Vi som jobbar på Coop Sverige arbetar med att driva mat-Sverige framåt och göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat. Vi utvecklar hållbara matvaror och matvanor samtidigt som vi inspireras av att pröva något nytt. För om fler gör som Vi utvecklas hela mat-Sverige - häng på!

Nu söker vi en Analytiker inom konsumentprissättning till vårt huvudkontor i Solna Business Park.

I din roll som prisanalytiker arbetar du centralt med konsumentprissättningen i våra butiker utifrån ett lönsamhets- samt hållbarhetsperspektiv och agerar stöd till vår kategoriorganisation. Du arbetar även löpande och kontinuerligt med prisjusteringar utifrån inköps- och konkurrentprisförändringar. I rollen ingår också att fungera som analysstöd vid exempelvis leverantörsförhandlingar samt vara delaktig i det strategiska prisarbetet. Att våra butiker har rätt pris på varor är en förutsättning för god lönsamhet, vilket gör att du kommer att ha en nyckelfunktion i arbetet med att generera lönsamhetsförbättringar.


Anställningsform

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är Coop Center som ligger i Solna Business Park. Möjlighet till hybridarbete finns.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så passa på och sök redan idag, vi vill veta mer om dig!

Publicerad den

05-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb