Inaktiv platsannons

Säljare E-handel - Stora Coop Vinsta i Vällingby

Om tjänsten

Nu söker vi Säljare E-handel till Stora Coop Vinsta, som bygger om och storsatsar!

Missa inte den unika chansen att få vara med och påverka utvecklingen till att bli en av Coops största och bästa butiker med ca 150 fantastiska medarbetare.

Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Stora Coop Vinsta söker dig som vill vara med på resan mot att bli Sveriges bästa matkedja. Genom ett brinnande intresse för mat, service och försäljning levererar du ett kundmöte i världsklass i alla lägen! Är du redo?

Vi erbjuder dig:

Som Säljare på Coop är din viktigaste uppgift att genom ditt personliga bemötande överträffa varje kunds förväntningar. Hos oss får du därför ta ett stort eget ansvar för att fatta de beslut som gör att varje kund lämnar butiken med ett leende på läpparna.

I varje Coop-butik arbetar vi som ett team och det är genom öppenhet, laganda och kreativitet som vi lyckas. Din arbetsplats inkluderar hela butiken och dina arbetsuppgifter kan komma att variera i takt med att du och din butik utvecklas.

När du arbetar som säljare på e-handel plockar du våra kunders online-beställningar och månar om att kunden skall få hem varor av hög kvalité och fräschör. Dina huvuduppgifter är e-handel men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter inom försäljning, exponering samt kassaarbete.

I ditt arbete ingår att:

  • Skapa den bästa kundupplevelsen i butiken med ett personligt bemötande, matglädje och inspiration
  • Delta i relevanta delar av den dagliga butiksdriften
  • Bidra till en kultur där vi bryr oss om varandra och når resultat genom samarbete
  • Arbeta aktivt med hållbara val i butik

Tjänsterna varierar från 25-38,25 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 30

Vem söker vi:

För oss på Coop är det viktigt att ständigt lära oss av varandra för det är genom utveckling vi skapar resultat! Till oss på Coop tar du med dig och bidrar med:

  • Din goda sociala förmåga och din förståelse för ett bra kundmöte
  • Din positiva inställning och engagemang
  • Din samarbetsförmåga och vilja att ta ansvar för att nå gemensamma mål
  • Tidigare erfarenhet från e-handel
  • Goda kunskaper i svenska språket
  • Du kan arbeta minst 25 timmar per vecka enligt schema

Det är meriterande om du har erfarenheter och kompetens inom detaljhandelsförsäljning och/eller serviceyrken. Även flerspråkighet och intresse/erfarenhet av olika kulturer är meriterande.

Vi ser fram emot att vara en del i din utvecklingsresa. Genom dina personliga egenskaper och erfarenheter är du med och bidrar till en arbetsplats där vi tar hand om varandra, våra kunder och vårt samhälle. Resten lär vi dig på vägen. Välkommen till Coop!

Kontaktpersoner

Wilma Sandgren Klasson | Säljchef e-handel

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tillämpar testtagning och bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vällingby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vällingby | Detaljhandel | Deltidsjobb