Inaktiv platsannons

Onlineansvarig - Coop Charlottenberg

Om tjänsten

Coop Charlotteberg söker Onlineansvarig. Sysselsättningsgraden är 20 timmar per vecka.

Som Onlineansvarig vid Coop Charlottenberg kommer du att ha särskilt ansvar för vår Onlineverksamhet. Du som söker till oss har förmågan att inspirera! Tillsammans med andra medarbetare är du med och utvecklar butiken och ger kunderna branschens bästa kundmöte varje dag.

Vill du vara med och göra detta till verklighet?

Låt dig inspireras av planerna och ta chansen att bli Onlineansvarig inom detta område. Några av delarna som ska genomsyra denna roll är nyfikenhet på det allra bästa inom branschen, en stor portion av nytänkande samt en inspirerande personlighet.

Mer om rollen

Som Onlineansvarig arbetar du tillsammans med andra medarbetare för att utveckla Online på bästa sätt. Du är en person som gillar att ta ansvar och föregå med gott exempel. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att vara med att utveckla butiken Coop Charlottenberg. Arbetsuppgifterna innebär varuplock, varubeställningar, egenkontroll, säljplanering, uppföljning och härliga kundmöten. Tillsammans skapar vi en attraktiv handels- och arbetsplats.

Sista ansökningsdag 21 december. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Kontaktperson: Elisabeth Christiansson 010-410 9327

Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Charlottenberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Charlottenberg | Detaljhandel | Deltidsjobb